MrBeast’in 2 Dolara iPhone 15 Pro İkram Edeceğini Açıkladığı(!) Deepfake Görüntüsü Viral Oldu

Dünyaca ünlü YouTuber MrBeast, deepfake'in son kurbanı oldu. TikTok'ta viral hâle gelen bir video, izleyenleri dolandırmayı amaçlıyor. MrBeast, yaşananlara tepki gösterdi...
Read more

Valve, 15 milyon TL’lik Steam hesabını banladı!

Valve, 1.5 milyon dolar değerinde bir envantere sahip olan bir Steam kullanıcısına topluluk yasaklaması getirdi.
Read more

2,4K ekran, 8000 mAh batarya ve uygun fiyat: OnePlus Pad Go tanıtıldı!

OnePlus yeni tablet modeli Pad Go'yu tanıttı. İşte yüksek özelliklere sahip OnePlus Pad Go tabletin özellikleri ve fiyatı.
Read more

OpenAI, Devasa Bir Yatırım Çeşidine Çıkıyor: Pahası 90 Milyar Dolara Çıkabilir!

Yapay zekâ şirketi OpenAI'nin devasa bir yatırım için harekete geçtiği iddia edildi. Eğer bu iddialar gerçeği yansıtıyorsa OpenAI'nin değeri 29 milyar dolardan 80-90 milyar dolara kadar çıkacak.
Read more

Pixel 8 serisinin depolama seçenekleri ve fiyatları muhakkak oldu!

Google, yeni akıllı telefon serisini duyurmak için geri sayımda. Son sızıntılara göre Pixel 8 Pro fiyatı belli oldu.
Read more

Bir Vakitler Ortalığı Kasıp Kavuran NFT’lerin Bugünkü İçler Acısı Hâlini Gösteren Araştırma: %95’inin Hiçbir Kıymeti Yok!

NFT'ler üzerine yapılan yeni bir araştırma, daha geçen yıl milyonlarca dolar ödenen bu varlıkların çoğunun artık değersiz olduğunu gösterdi. 70 binden fazla koleksiyonun incelendiği araştırma, bunlardan %95'inin değerinin 0 dolar olduğunu ortaya koydu.
Read more

Redmi Note 13 Serisi Tanıtıldı! Bomba Üzere Özellikler, Şeker Üzere Fiyat!

Xiaomi, Redmi markalı yeni akıllı telefonlarını tanıttı. Yeni modellerden en çok da Redmi Note 13 Pro+ ilgi görecek gibi görünüyor. İşte Redmi Note 13 serisi telefonların özellikleri ve fiyatları...
Read more

Türkiye’de Otomotiv Kesimi, 8 Yıl Sonra Birinci Kere Açık Verdi: Milyarlarca Dolar Zarardayız!

Otomotiv sektörünün dış ticaret açığı verdiği açıklandı. Bunun en temel nedeni ise yerli otomobillerin bile yüzde 80 ÖTV dilimine girmiş olması. Yerli otomobillerin cazibesini kaybetmesi, ithal modellere ilgiyi artırdı.
Read more

Caviar, 15 Milyon TL’ye Kadar Çıkan Fiyatlarla Yeni iPhone 15 Pro Modellerini Duyurdu

Hâlihazırda kullanılan cihazları ultra lüks ve bir o kadar da pahalı şekilde yorumlamasıyla bilinen Caviar, yeni iPhone 15 Pro tasarımlarını tanıttı.
Read more

ARM, Resmen Halka Arz Oldu: Paylar, Daha Birinci Gününde Yüzde 28 Kıymet Kazandı!

ARM'ın halka arz süreci resmen tamamlandı. 14 Eylül'de NASDAQ'ta listelenmeye başlayan şirket, ilk işlem gününde yüzde 28 civarı değerlendi. Finans uzmanları, bunun halka arzlarda tetikleyici olacağını söylüyor.
Read more