Bilim Dünyasının ‘Patent Kralı’ Olarak Bilinen Thomas Edison’un İcatlarından Tesla ile Hengamesine Kadar Sıra Dışı Hayatını Anlattık

Thomas Alva Edison'un en ünlü ve üretken mucitlerden biri olduğu bilinmekte. Hatta bilim tarihinde ve iş dünyasında patent kralı olarak ünlendiği bir gerçek. Edison'un kim olduğundan, sıra dışı özelliklerinden ve icatlarından yazımızda bahsediyoruz.
Read more

Lotus, Ultra Lüks, 900 Beygirlik Elektrikli Harika Arabasını Tanıttı: Emeya!

Lotus, yeni elektrikli otomobili Emeya'yı tanıttı. Bir hiper otomobil olarak karşımıza çıkan Lotus Emeya, özellikleri ve tasarımıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaracak gibi görünüyor.
Read more

Saatte 418 Km Menzile Sahip Elektrikli Opel Astra, Türkiye’de Satışa Sunuldu

Opel, elektrikli Astra modelini Türkiye'de satışa sundu. Opel'e göre bu model, şimdiye kadar ürettikleri en çevreci araba olma özelliğini taşıyor.
Read more

Yıldırım çarpması uçakları düşürür mü?

Güvenlik ve emniyet konusunda bu kadar iddialı olan uçaklara yıldırım çarpası durumunda ne olur? İşte detaylar...
Read more

Tek şarjla Türkiye’den Almanya: Elektrikli araç menzil rekoru kırıldı!

Elektrikli araç menzil rekoru çarpıcı bir sayıyla kırıldı. Bu rekoru kimin kırdığına ise çok şaşıracaksınız. İşte detaylar...
Read more

Dünyanın Birinci Elektrikli Hiper Barchetta Arabası Tanıtıldı: Karşınızda Pininfarina B95! [Video]

Pininfarina, en özel otomobillerden biri olan "B95"i tanıttı. Bu otomobil, dünyanın ilk elektrikli hiper barchetta otomobili olarak kayıtlara geçti. Sınırlı sayıda üretilecek otomobil, servet değerinde.
Read more