Xiaomi durmuyor: Birinci arabası için dev üreticiyle görüştü!

Xiaomi, Chery gibi otomobil devleriyle ilk elektrikli aracını üretmek için görüşmeye başladı. Şirket henüz Çin'de lisans alabilmiş değil.
Read more

Türkiye’de Hem Sıfır Hem de İkinci El Elektrikli Araçların Sektörel Hissesi Artmaya Devam Ediyor

Türkiye’de elektrikli araç pazarı her geçen gün büyümeye devam ediyor. Piyasada yüzde yüz elektrikli markaların satış rakamları da resmi verilere yansıdı. Bu yıl için yaklaşık 25 bin adetlik satış bekleyen marka temsilcileri pazarın 2024 yılında vites artıracağı kanaatinde.
Read more

Ferrari’den üzücü haber! Artık F1 sesli…

Kimilerini üzerken kimilerini sevindirecek haber Ferrari'den geldi. İşte CEO tarafından yapılan elektrikli Ferrari açıklaması ve detayları...
Read more

Tesla Araçlar Nasıl Oluyor da Sel Suları Ortasından Bile Sıkıntısız Bir Formda İlerleyebiliyor?

Piyasaya sürüldüğü andan itibaren büyük bir ilgi gören ve birçok ülkede en çok satan elektrikli otomobiller arasına giren Tesla araçlar, geçtiğimiz günlerde Çin'deki sel olaylarında çekilen videolar ile yine dikkatleri üzerine çekti.
Read more

Bir Evre Kapanıyor: Volkswagen Golf’ün Büsbütün Elektrikli Olacağı Tarih Muhakkak Oldu

Volkswagen, ikonik otomobili Golf'ün 2028 yılından itibaren tamamen elektrikli olacağını açıkladı. Şirket, bu tarihten önce sekizinci neslin bir kez daha yenileneceğini de ekledi.
Read more

Togg, Aktüel Pazar Hissesini Açıkladı: Pekala Satılan Her 100 Araçtan Kaç Tanesi T10X?

Togg, otomobil pazarındaki pazar payını açıkladı. Açıklamalara göre marka, T10X'le Ağustos ayında tüm binek otomobil pazarında %3'lük pay elde etti.
Read more

Spor Araba Kadar Güzel SUV, Audi Q6 e-tron Tanıtıldı

Audi, yeni tam elektrikli SUV'u "Q6 e-tron"u tanıttı. 2025 model olarak lanse edilen otomobilin teknik özellikleri, önümüzdeki yıl gerçekleştirilecek bir etkinlikte açıklanacak.
Read more

Mercedes-Benz, Daha Küçük ve Ucuz Bir G-Serisi SUV’un Geleceğini Açıkladı: Elektrikli Olacak!

Mercedes-Benz, daha küçük ve ucuz bir G-Serisi araç geliştirdiğini açıkladı. Elektrikli motorla gelmesi beklenen araç, 2021'de tanıtılan ilk elektrikli G-Serisi EQG'nin küçük kardeşi olacak.
Read more

Kia’dan beklenmedik muvaffakiyet: Elektrikli arabada rekor kırdı!

Kia, Ağustos ayına ilişkin elektrikli otomobil satış verilerini açıkladı. Buna göre 15 binden fazla araç satarak yeni bir başarıya imza attı.
Read more

Uğruna Banka Soyulabilecek Otomobil Elektrikli Mercedes-Benz CLA Konsepti Tanıtıldı

Mercedes-Benz, CLA'nın elektrikli konseptini tanıttı. Etkileyici bir tasarıma ve motor özelliklerine sahip olan otomobil, fütüristik ve şık tasarımıyla gerçekten eşsiz görünüyor.
Read more
12 Next