Şu An Tarihin “İlk Geçersiz Fotoğrafına” Bakıyorsunuz: Nasıl Ortaya Çıktığını Öğrenince İç Burkan Bir Gerçekle Karşılaşacaksınız!

Fotoğrafın mucidini bir yerlerden duymuş olabilirsiniz, peki “sahte fotoğrafın” mucidini hiç duymuş muydunuz? Üstelik ürkütücü görünen bu “fotoğrafın” hikâyesini öğrenince iç burkan bir öyküye dönüşecek.
Read more

Şaşırtan gerçek: Google Pixel 8, 11 yıllık özellikten yoksun!

Geçtiğimiz hafta tanıtılan ve büyük yankı uyandıran Google Pixel 8 serisi ile ilgili şaşırtıcı bir gerçek ortaya çıktı. İşte detaylar...
Read more

90’lı Yıllarda Öğrenciymişsiniz Üzere Görünmenizi Sağlayan Yapay Zekâ Uygulaması “EPIK” Viral Oldu: Nasıl Kullanılır?

Son günlerde "AI yearbook" ismi verilen bir yapay zekâ akımı sosyal medyayı etkisi altına almış durumda. EPIK isimli bir uygulamayla oluşturulan bu fotoğraflar, kullanıcıların 90'lı yıllardaki bir lise yıllığındaymış gibi görünmelerini sağlıyor.
Read more

Şu An İnternetin En Gizemli Bulmacasına Bakıyorsun: Aradıkları O Çok Zeki Kişi Sen Olabilir misin?

İnternetin en gizemli bulmacası olduğu düşünülen Cicada 3301, içinde bulunan birbirinden farklı mesajları ve komutlarıyla uzunca bir dönem binlerce insanın kafasını karışmayı başardı. Peki bir bulmacaya dair bu kadar zor olan neydi?
Read more

Nikon’dan Fujifilm katili: Yeni Nikon ZF tanıtıldı!

Nikon, ZF ile estetik, nostalji ve teknolojiyi harmanlayarak en büyük rakibi Fujifilm'e yanıtını veriyor. İşte detaylar
Read more

SpaceX ile gönderilen yerli uydu Karadeniz üzerinde selfie çekti!

Yerli uydu Connecta T1.2 Karadeniz semalarında selfie çekti! İşte nefes kesen anın fotoğrafı ve detaylar...
Read more

Apple Fotoğraflar’ın sevilen özelliği Windows Fotoğraflar’a geliyor!

Nihayet Microsoft Windows Fotoğraflar için harekete geçti. Apple Fotoğraflar'ın sevilen özellikleri Windows ekosistemine katılıyor.
Read more

Hindistanlıların Beyaz Ciltli Turistlerle Fotoğraf Çektirme Takıntısının Arkasında Ne Üzere Sebepler Var?

Sosyal medya platformlarında illaki turistlerle fotoğraf çektirmek için sıraya giren Hindistanlıları görmüşsünüzdür. Görmediyseniz de açıklayalım, genelde gruplar halinde turistlere uzaktan meraklı gözlerle bakan, daha sonrasında cesaretini toplayıp onlarla selfie çeken bir grup yerli halk olarak olayı özetleyebiliriz.
Read more

Reşit Olmayan Kızların Cinsel İçerikli İmgelerinin Telegram’da Satıldığı Güney Kore’nin “N’inci Oda Skandalı”: Belgeseli Bile Çekildi

Güney Kore, 2020'nin Mart ayında yaşanan N'inci Oda skandalı ile çalkalanmıştı. Çoğu reşit olmayan düzinelerce mağdurun dahil olduğu, benzeri görülmemiş ölçeği ve şiddeti nedeniyle ülkeyi sarsan devasa bir siber seks suçu olan N'inci odalar, özellikle genç kız çocuklarına sahip olan aileleri endişeye sürükledi.
Read more

Twitter’daki Kusur Yüzünden “Eski” Fotoğraf ve Görüntüler Görünmez Oldu: İkonik Oscar Selfie’si Bile Silindi!

X'te yaşanan bir algoritma hatası, 2014 yılı ve öncesinde yüklenen fotoğraf ve videoların görüntülenememesine yol açtı. Kısa bağlantılara da ulaşılamıyordu. Hatanın nedeni bilinmezken, kısmen de olsa düzeltme yapıldı.
Read more