Fiyatlar açıklandı: Yeni Renault Clio Türkiye’de satışa sunuldu!

Renault bugün yenilenen Clio modellerinin Türkiye fiyatını açıkladı. Benzinli modellerde fiyata sadık kalan Renault, hibrit modeli ilk kez satışa sundu. Gelin yeni Renault Clio modellerinin fiyatlarına göz atalım.

Yenilenen Renault Clio Türkiye’de pazarında!

Ülkemizde en çok satan otomobil modelleri arasında yer alan Renault Clio, yeni tasarımı ve motor seçenekleri ile satışa sunuldu. Fiyatıyla ve tasarımıyla ilgi çeken Clio, benzinli ve tam hibrit modelleri ile bayilerde yerini alıyor. 1.0 litre benzinli ve 1.6 litre E-Tech tam hibrit motor seçenekleri ile piyasaya giriş yapan yeni Clio, tasarımı ve teknolojisi ile dikkat çekiyor.

Bugün web sitesi üzerinden fiyatlar hakkında açıklama yapan Renault, daha sonra fiyatları kaldırdı. Yenilenen Clio’nun gözden kaçmayan fiyatları bu sayede haberimizde yer aldı. 1.0 litre benzinli motor seçeneği için Evolution ve Equilibre versiyonlarını sunan Renault, 1.0 Tce Evolution için 90 HP güç sunuyor. X-Tronic şanzımanla gelen Evolution, 959.900 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. 1.0 Equilibre modelinde 65 HP güç vaat eden yeni Clio, bu motor seçeneğinde manuel şanzıman ile geliyor. Fiyatlar ise 826.900 TL’den başlıyor.

Gelelim en çok merak edilen modele. Türkiye pazarına ilk defa giriş yapan tam hibrit Clio E-Tech yine Renault web sitesi üzerinde kendini gösterdi. 1.6 litre hacme sahip bir motorla gelen E-Tech 145 HP güç üretiyor. Renault’nun son teknoloji donanımlarını beraberinde getiren E-Tech ülkemizde 1.248.900 TL fiyat etiketi ile satışa çıkarıldı.

Ülkemizde genç yaşlı demeden tüm kesme hitap eden Clio, yenilenen tasarımı ve yeni motor seçenekleri ile çok yakında yollarda olacak. Biz yeni Clio’nun tarzını ve özelliklerini beğendik. Siz yeni Clio hakkında ne düşünüyorsunuz? Clio’nun hangi motor seçeneği size hitap ediyor? Fikirlerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz.

Yeni Renault Clio fiyatları!

Clio Evolution 1.0 litre Tce benzinli 90 HP Otomatik 959.900 TL
Clio Equilibre 1.0 litre benzinli 65 HP Manuel 826.900 TL
Clio E-Tech 1.6 litre tam hibrit 145 HP Otomatik 1.248.900 TL

Yorum yapın