İki markanın savaşı: 2023’te en çok satan akıllı telefonlar belirli oldu!

2023'ün ikinci çeyreği itibariyle en çok satan akıllı telefon modelleri belli oldu. Apple, sıralamada öne çıktı.
Read more

Samsung Galaxy S23 FE Kanlı Canlı Görüntülendi [Video]

Samsung Galaxy S23 FE'nin tasarım detaylarını gösteren bir video paylaşıldı. Grafit renk seçeneğinin gösterildiği video, en çok da arka kapak ile gündem olacak gibi görünüyor. Zira Samsung, artık parlak ve cam yapıdaki arka kapaklara geçecek gibi görünüyor.
Read more

Samsung Akıllı Yüzüğün İsmi Muhakkak Oldu (Çıkış Tarihi Neredeyse Kesinleşti)

Samsung'un bir süredir üzerinde çalıştığı akıllı yüzüğünün adı ve çıkış tarihi belli oldu. Planlar değişmezse, Galaxy S24 serisinin lansmanı ile birlikte bu akıllı yüzükle de tanışma imkânı yakalayacağız.
Read more

Samsung Galaxy S24 Serisinin Ekran Boyutları ve Çözünürlükleri Ortaya Çıktı

Samsung Galaxy S24 ailesinin ekran boyut ve çözünürlükleri ortaya çıktı. Samsung gelecek yıl, çok da heyecanlandırmayacak gibi görünüyor. Ancak Galaxy S24+, önemli bir değişim görecek.
Read more

Samsung Galaxy S24 Ultra, Dizaynıyla Hayal Kırıklığı Yaratabilir: Biz Çerçevesiz Telefon Beklerken…

Samsung Galaxy S24 Ultra'nın ekran tasarımıyla ilgili bazı bilgiler sızdırıldı. İddialara göre Samsung bu yıl, geçtiğimiz yıla kıyasla daha kalın çerçeveler tercih edecek ancak ekran parlaklık değeriyle mest edecek.
Read more

Samsung’dan “İki iPhone’u Birleştirip” Katlanabilir Telefona Dönüştürebileceğiniz Tuhaf Uygulama

Samsung, iPhone sahiplerinin katlanabilir ekranlı telefon deneyimini yaşamalarını sağlayan yeni bir uygulama yayınladı. Halihazırda bulunan "Try Galaxy" isimli web uygulaması, bir çift iPhone'un tek bir ekran gibi davranmasını sağlayarak, Galaxy Z Fold5 benzeri bir deneyim sunmasını sağlayacak şekilde güncellendi.
Read more

Galaxy M34’ün Türkiye Fiyatı Hakkında İpucu Veren Galaxy F34 Duyuruldu

Samsung, Galaxy M serisinin Hindistan'daki kardeşi diyebileceğimiz Galaxy F serisinin yeni modeli Galaxy F34'ü duyurdu. Cihazın fiyatı, Türkiye'de satışa sunulacak Galaxy M34 hakkında da ipucu verdi.
Read more