Dilan Polat, Toplumsal Medya Hesaplarını Kapattı: Şirketinin 15 Bin TL Vergi Ödediği Argüman Edildi

Türkiye'nin gündeminden düşmeyen Dilan Polat'ın mücevher firması "Dilan Mücevherat"ın geçtiğimiz yıl için sadece 15 bin TL vergi ödediği iddia edildi. Instagram hesabını kapatan Dilan Polat ise hastaneye kaldırıldı...
Read more

İş Arayanların ya da Meslek Tutkunlarının Buluştuğu Toplumsal Medya Platformu LinkedIn Nedir, Nasıl Kullanılır?

Profesyonel iş ağı denince akla ilk gelen platform olan LinkedIn, her geçen gün popülaritesini arttırmaya devam ediyor. Bu içeriğimizde de, LinkedIn nedir, yararları ve zararları neler, nasıl iş ilanlarına bakılır, LinkedIn premium nedir ve nasıl hesap silinir gibi soruları cevapladık.
Read more

Papara kullanıcıları şokta: Hesaplardan mecburî para kesintisi yapılacak!

Popüler teknoloji finans kuruluşlarından biri olan Papara, kullanılmayan hesaplar için kullanıcılardan ücret alacak!
Read more

Ethereum Kurucularından Vitalik Buterin’in X Hesabı Hack’lendi (Yüz Binlerce Dolar Kıymetindeki Cüzdanlar Boşaltıldı)

Sabah saatlerinde Ethereum'un kurucusu olarak tanıdığımız Vitalik Buterin'in X hesabı hack'lendi. Hesap üzerinden yapılan oltalama amaçlı paylaşımla çok sayıda kişinin cüzdanı boşaltıldı.
Read more

Tim Cook İsmine Açılan Düzmece Instagram Hesabı Ortalığı Karıştırdı: Apple Lider Yardımcıları Bile Gerçek Sanıp Takip Etti!

Instagram'da Apple CEO'su Tim Cook adına sahte hesap açıldı. Bazı üst düzey Apple yöneticileri tarafından dahi takip edilen hesap, olayın anlaşılması üzerine kapatıldı.
Read more

Jack Dorsey, Instagram Hesabını Sildi: “Meta’sız Hayat = Huzur”

Twitter kurucusu Jack Dorsey, Instagram hesabını sildiğini açıkladı. Dorsey, Instagram'ın en eski kullanıcılarından ve hatta melek yatırımcılarından biriydi.
Read more