Bu nasıl iş: Microsoft, kazandığının iki katını kaybediyor!

Ortaya çıkan son rapora göre Microsoft, yapay zekâ hizmetinden kazandığının iki katını kaybediyor. İşte detaylar!
Read more

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Duyurdu: Tüm Vergi Süreçleri Elektronik Ortamda Yapılabilecek

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, vergi işlemlerinde yeni bir dönemin başlayacağını duyurdu. Artık tüm vergisel işlemler, vergi dairelerine gitmeye gerek kalmadan elektronik ortamda yapılabilecek.
Read more

Bir Afrika ülkesi daha Türkiye’den evvel Starlink’e kavuştu!

SpaceX'in uydu internet hizmeti Afrikada'ki 6. ülkesinde erişime açıldı. Starlink artık Zambiya içerisinde kullanılabilecek.
Read more

Teknoway, birinci bayiliğini verdi!

2006 yılında kurulan ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet veren Teknoway’in ilk bayisi Çekmeköy’de açıldı. İşte detaylar...
Read more

Getir ile UBER’den Tarihi Mutabakat: Uber Eats Siparişlerini Getir Taşıyacak

Getir, Birleşik Krallık'ta Uber Eats ile bir anlaşma imzaladı. Şirket, bu anlaşma kapsamında Uber Eats'e verilen siparişleri müşterilere ulaştıracak. Anlaşma kapsamı, gelecekte daha fazla ülke için genişletilecek.
Read more

BTK, Vatandaşların En Çok Neyden Şikayet Ettiklerini Açıkladı

BTK, elektronik iletişim hizmetleri ve posta sektörüyle ilgili tüketici şikayetlerine ilişkin verileri açıkladı. İnternet servis sağlayıcıları, kendi sektörlerinde en çok şikâyet alan şirketler oldular. Vatandaş bağlantı ve hizmet kalitesinden rahatsız.
Read more

Xbox Game Pass için üzen açıklama: Artırım kaçınılmaz!

Microsoft Gaming Yöneticisi, Xbox Game Pass servisinin fiyatı için gelecekte zam gelebileceğine dair bir söylemde bulundu.
Read more

Avrupa Birliği, Dijital Dünyanın “Eşik Bekçisi” Şirketlerini Açıkladı! Pekala Artık Ne Olacak?

Avrupa Birliği, Dijital Piyasalar Yasası kapsamında "eşik bekçisi" olarak ilan ettiği teknoloji şirketlerini açıkladı. Alphabet(Google), Apple, Microsoft, Meta ve Amazon gibi şirketler bu listede yer aldı. Peki şimdi ne olacak?
Read more

Türkiye’nin önder hosting firması: Hoş Hosting

Güzel Hosting, Türkiye'nin en büyük hosting firmalarından biri olarak, web dünyasının her köşesinde varlığını hissettiriyor.
Read more

Bilgisayar işlemcilerine yapay zeka geliyor!

SDN Kurucusu Hakkı Alkan'ın katıldığı Intel Innovation 2023'ün ikinci gününde Intel Teknolojiden Sorumlu Başkanı Greg Lavender, yapay zeka destekli işlemcileri duyurdu.
Read more
12 Next