60 Megapiksel ön kamera ve 88W süratli şarj: Huawei Nova 12 serisi geliyor!

Huawei Nova 12 serisi geliyor. Orta segmente hitap edecek olan Huawei Nova 12 ve Nova 12 Pro modelleri fiyatlarıyla beğenileri toplayacak.
Read more

Otoyollar yine tasarlanabilir mi? Huawei, Baidu ve Alibaba bir ortada

Çin'in en büyük üç teknoloji devi sürücüsüz otomobil otoyolu için bir araya geldi. Bu anlamda Çin bu projeye büyük bir bütçe ayırdı
Read more

Huawei küllerinden doğuyor: Rekor sevkiyat!

Huawei ABD ambargosu altında olmasına rağmen rekor sevkiyat yapma peşinde. Huawei 5G işlemci ile başardığını yeniden başarabilir mi?
Read more

Huawei MatePad 11.5 PaperMatte Edition inceleme!

Huawei, Barselona'da düzenlediği etkinlikte birçok yeni cihazın lansmanını yaptı. Huawei MatePad 11.5 PaperMatte Edition inceleme sizlerle.
Read more

18 Ayar Altın Kaplama Huawei Watch Ultimate Design’ın Türkiye Fiyatı Açıklandı (En Değerli Akıllı Saat)

Huawei, yeni akıllı saatlerinin ve kablosuz kulakiçi kulaklıklarının Türkiye fiyatlarını açıkladı. Özellikle Huawei Watch Ultimate Design'ın fiyatı, dudak uçuklatan cinsten.
Read more

Huawei, 14 Gün Pil Ömrü Sunan Watch GT4’ü Tanıttı: İşte Türkiye Fiyatı ve Özellikleri

Huawei, yeni akıllı saatleri Watch GT4 serisini tanıttı. 14 güne çıkan pil ömrüyle dikkat çeken saatler, Türkiye'de de satışa sunuldu.
Read more

Huawei’den dev sav: Elektrikli arabamız Tesla’yı solluyor!

Huawei, Chery ile birlikte geliştirdiği Luxeed S7 için geri sayıma başladı. Bir yönetici ise bazı konularda Tesla'dan iyi olduğunu söyledi.
Read more

Ekranıyla dikkat çekiyor: Huawei MatePad Pro 13.2 tanıtıldı!

Tablet dünyasının en güçlü isimlerinden Huawei, Matepad serisiyle ülkemizde de beğeni topluyor. Şirket, bugün düzenlediği…
Read more

Huawei, Uydu Kontağı Özelliğiyle Gelen Mate 60 Pro+’ı Sessiz Sedasız Tanıttı

Huawei, bugün sessiz sedasız Mate 60 Pro+'ı tanıttı. Mate 60 ve Mate 60 Pro'nun yer aldığı aileye katılacak telefon, önemli iyileştirmelerle geldi.
Read more

Windows’a Bir Rakip Daha Geliyor: Huawei HarmonyOS’un PC’lere Ne Vakit Geleceği Açıklandı

Huawei'nin işletim sistemi HarmonyOS'un, 2024 yılında PC'lere geleceği açıklandı. Ancak bunun ne zaman gerçekleşeceği ve sistem gereksinimleri gibi detaylar henüz gizemini koruyor.
Read more
12 Next