18 Ayar Altın Kaplama Huawei Watch Ultimate Design’ın Türkiye Fiyatı Açıklandı (En Değerli Akıllı Saat)

Çinli teknoloji devi Huawei, geçtiğimiz saatlerde İstanbul’da yeni bir etkinlik gerçekleştirdi ve yeni nesil giyilebilir teknoloji ürünlerinin Türkiye lansmanını yaptı. Böylece Huawei Watch GT 4, Huawei Watch Ultimate Design, Freebuds Pro 3’ün Türkiye fiyatlarını öğrenme imkânı yakaladık. Ayrıca etkinlikte Huawei Eyewear 2 de gösterildi ancak fiyatının ilerleyen dönemde açıklanacağı ifade edildi.

Etkinliğin yıldızı hiç şüphesiz Huawei Watch GT 4 oldu. Aslına bakacak olursak cihazın özelliklerini ve başlangıç fiyatını geçtiğimiz günlerde sizlerle zaten paylaşmıştık. Ancak bugünkü etkinlik ile birlikte satış kampanyalarını da öğrenme fırsatı yakalamış oldu.

Ön siparişe özel sepette indirim fırsatı

Huawei tarafından aktarılan bilgilere göre Watch GT 4, ön siparişe özel 500 TL sepette indirim, 999 TL değerinde kayış, 3 yıl uzatılmış garanti, FreeBuds SE 2’ye özel 350 TL indirim fırsatlarıyla birlikte satışa sunuluyor. Fiyatları ise şu şekilde:

46 mm  Siyah 6.999 TL
46 mm  Kahverengi 7.499 TL
46 mm  Metal 9.999 TL
46 mm  Yeşil 7.499 TL
41 mm  Beyaz 7.499 TL
41 mm  Altın 8.499 TL
41 mm  Gümüş 9.999 TL

 

 

 

 

 

 

Türkiye’de satışa sunulan en pahalı akıllı saat: Huawei Watch Ultimate Design

Altın-titanyum alaşımlı gövdeye sahip olan Huawei Watch Ultimate Design, dürüst olmak gerekirse içine ekran konulmuş lüks bir klasik saat gibi görünüyor. 18 ayar PVD altın kaplama ile ışıl ışıl parlayan saat, bu lüksü fiyat etiketinde de gösteriyor. Zira Huawei’nin açıklamasına göre ekim itibarıyla ön siparişe açılacak Watch Ultimate Design, 79.999 TL fiyat etiketine sahip olacak.

Gelişmiş bir tam kablosuz kulaklık isteyenlere: Freebuds Pro 3

Freebuds Pro 3 ise yeşil, seramik beyazı ve buz grisi renk seçenekleriyle satışa sunulacak. 14Hz-48Khz aralığında ses sunacak olan kablosuz kulaklıklar ANC ve uyarlanabilir ekolayzır desteği de sunuyor. Huawei’nin açıklamasına göre Pure Voice 2.0 ile mikrofon hassasiyeti 2,5 kat artırılmış durumda. Freebuds Pro 3’ün fiyatıysa 4.999 TL olarak açıklandı.

Huawei’nin yeni nesil akıllı gözlüğü: Eyewear 2

Siyah ve şeffaf çerçeveli 2 farklı tasarım ile karşımıza çıkan Huawei Eyewear 2, 50 dakikada tam şarj olması ve 10 dakikalık şarj ile 3 saat kullanım imkânı sunmasıyla “şarjım bitti” sorununu ortadan kaldırıyor. Dokunmatik yüzeyi ile son derece kolay bir kullanım sunan saat, titanyum çerçevesi sayesinde son derece hafif. Huawei, bu ürünün fiyatını ise henüz açıklamadı.

Yorum yapın