Bilgisayar alacaklar dikkat: Son dakika artırımı yolda olabilir!

RAM ve ekran kartı belleklerine zam gelebilir. Yeni raporlar, DRAM pazarında yüzde 8'e varan fiyat artışı olacağını söylüyor.
Read more

Xbox Series S Konsol ve Parasız Game Pass Üyeliğiyle Gelen “Xbox Başlangıç Paketi” Tanıtıldı: Fiyatı Ne Kadar?

Microsoft, 512 GB Xbox Series S ve üç ay bedava Game Pass Ultimate üyeliğiyle gelen bir paket tanıttı. Ay sonu dünya çapında satışa sunulacak paket, kullanıcıların tasarruf yaparak konsol sahibi olmasını ve yüzlerce oyuna erişmesini amaçlıyor.
Read more

144 Hz ekran ve 68W süratli şarj: Motorola Edge (2023) tanıtıldı!

Motorola, orta segmente hitap eden 144 Hz ekranlı yeni modeli Motorola Edge (2023)'ü tanıttı. İşte yeni Motorola Edge'in özellikleri.
Read more

200 TL’ye klavye olur mu? A101’e oyuncu ekipmanları geliyor! İşte fiyat listesi

A101 marketlere önümüzdeki günlerde oyuncu masasından hoparlöre kadar çeşitli oyuncu ekipmanları geliyor. İşte fiyat listesi...
Read more

Çinli Bir Markanın “Türkiye’de 295 Bin TL’ye Araba Satacağı” Savı Gündem Oldu: İşte Hayalleri Yıkan Gerçek!

Bugün medyada, Changan isimli Çinli otomobil markasının, Alsvin isimli otomobilini Türkiye'ye 295 bin TL'den getireceği iddiası yer aldı. Ancak bunun gerçekle uzaktan yakından ilgisi yok. İşte işin aslı...
Read more

Daha Geçen Ay Türkiye’de Artırım Yapan Netflix, Bir Defa Daha Fiyatları Artırmayı Planlıyor…

The Wall Street Journal'ın haberine göre Netflix, Hollywood'daki oyuncu grevinin bitmesinin ardından abonelik fiyatlarına zam yapmayı planlıyor. Ne kadar olacağı bilinmeyen zammın, başta ABD ve Kanada olmak üzere birçok ülkede uygulanması bekleniyor. Dev platform, Türkiye'de daha geçen ay zam yapmıştı.
Read more

Hepsiburada Premium fiyatı zamlandı!

Hepsiburada'nın ücretli planı için zam geldi. İşte Hepsiburada Premium ve Hepsiburada Premium Efsane Gençlik fiyatı...
Read more

Daha ucuza yok: İşte Türkiye’nin en ucuz SUV modelleri!

Türk kullanıcılar SUV modellere oldukça yoğun ilgi gösteriyor. İşte karşınızda Türkiye'de satılan en ucuz sıfır kilometre SUV otomobiller!
Read more

A101’de Apple haftası: iPhone’dan Watch’a, iPad’den AirTag’e! İşte fiyat listesi

Türkiye'nin en büyük zincir marketlerinden A101 'de Apple'a ait iPhone, Watch Series 8, iPad ve pek çok elektronik ürün indirime girdi.
Read more

Big Mac Endeksi’ne Nazaran Türk Lirası Olması Gerekenden %28 Daha Değersiz! Pekala Bahsin Hamburgerle Ne Alakası Var?

Bir para biriminin olması gereken değerin altında mı, yoksa üstünde mi olduğunu nispeten sıkıcı finansal göstergeler ile belirlemeye alışkınız. Big Mac Endeksi’yse bizlere bu konsepti daha eğlenceli ve anlaşılabilir bir şekilde anlatıyor. Hazırsanız başlayalım!
Read more
1236 Next