Exxen Spor, Manchester United – Galatasaray maçı öncesi çöktü!

Birçok kullanıcıdan “Exxen çöktü mü? Exxenspor’a neden erişilemiyor?” gibi şikayetler geliyor. Peki Exxenspor çöktü mü? Hem de maç öncesi! İşte Exxenspor ve Exxen çöktü mü konusunda detaylar haberimizde…

Exxen Spor’a neden girilmiyor? Exxen çöktü mü?

Tarihlerimiz 3 Ekim 2023. Bugün saat 22.00’da Manchester United-Galatasaray maçı oynanmaya başladı. Ancak maçı canlı olarak verecek olan platform Exxenspor’da ciddi sorunlar var. Maç öncesi uygulamalarına giriş yapan kullanıcıları “Üzgünüz! Sunucu şu anda yanıt vermiyor. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.” içerikli bir mesaj karşıladı.

Exxen Spor’da bugün saat 22.00’da başlayan “Manchester United-Galatasaray” maçı canlı olarak yayınlanacaktı. Türkiye’de yayın haklarını satın alan Acun Medya, Exxen platformuna ekledikleri Exxen Spor ile canlı yayını gerçekleştirecekti. Ülkemizin üç büyüklerinden olan Galatasaray’ın Manchester karşısındaki mücadelesi büyük bir merakla bekleniyordu.

Maç yayınında yaşanan sıkıntı nedeniyle “Manchester United-Galatasaray” maçı canlı olarak TV 8,5’ta herkes için ücretsiz bir şekilde yayınlanıyor!

Bu merak haliyle Exxen Spor sunucularına toplu bir şekilde yüklenilmesine ve sunucun çökmesine sebep oldu. Tahminlere göre Exxen Spor ekibi sunucu hatasını bir an önce gidermeye çalışıyor. Haberimiz yeni gelişmeler oldukça güncellenecektir…

Yorum yapın