Hepsiburada Premium fiyatı zamlandı!

Türkiye’nin en büyük e-ticaret platformlarından Hepsiburada, kullanıcılara çeşitli avantajlar sağlayan Premium planında fiyat artışına gidiyor. Öyle ki abonelere bir e-posta ile bilgilendirme gönderildi. İşte yeni Hepsiburada Premium fiyatı…

Hepsiburada Premium fiyatı artık aylık 14,90 TL değil!

Hepsiburada Premium ile normalde aylık 99,90 TL olan BluTV aboneliğine ücretsiz şekilde sahip olabilirsiniz. Aynı zamanda randevulu teslimat, kapıda iade, indirimli montaj hizmeti ve lastik kapımda servisi gibi hizmetlerde ayrıcalık kazanabilirsiniz.

Hepsiburada, kullanıcılarına abonelik ücreti değişikliğine dair bir e-posta gönderdi. Buna göre Hepsiburada Premium aylık 14,90 TL‘den 19,90 TL‘ye güncelleniyor. Yani yüzde 33 seviyesinde bir zam söz konusu. Bu fiyat artışı, 9 Ekim 2023‘ten itibaren geçerli olacak.

Gençler için daha düşük fiyata sunulan Efsane Gençlik planı için de zam yapılma kararı alındı. Buna göre Hepsiburada Premium Efsane Gençlik fiyatı aylık 9,90 TL‘den 14,90 TL‘ye yükseliyor. Bu da tıpkı normal plan gibi 9 Ekim‘den itibaren geçerli olacak.

  • Hepsiburada Premium abonelik ücreti (aylık): 14,90 TL 19,90 TL
  • Hepsiburada Premium Efsane Gençlik abonelik ücreti (aylık): 9,90 TL 14,90 TL

Hepsiburada Premium ayrıcalıkları

Avantaj Normalde Premium ile
Kargo 29,90 TL Ücretsiz
Hepsipara kazancı Yok Yüzde 3
BluTV üyeliği Ayda 99,90 TL Hediye
Randevulu teslimat 34,90 TL Ücretsiz
Kapında iade Ücretsiz Ücretsiz
Mobilya montaj hizmeti Ortalama 550 TL Yüzde 50 indirimli
Lastik Kapımda servisi 799 TL Yüzde 50 indirimli

Peki sizler bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Hepsiburada Premium fiyatı sizce nasıl? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Yorum yapın