2 Milyon Tane Görüntüsü Var: YouTube’a Her 15 Saniyede Bir Görüntü Yükleyen Bu Adamın Hedefi Ne?

Şu anda YouTube’da hemen hemen 800 milyon video var ve bunlardan 2 milyonu Roel Van de Paar isimli YouTube kanalının! Peki bu adam yalnızca birkaç yıl içinde bu kadar çok video yapmayı ve yayınlamayı, kısacası imkânsızı nasıl başarabiliyor?
Read more

X (Twitter) CEO’su, İçerik Üreticilerine Toplamda Ne Kadar Ödeme Yapıldığını Açıkladı

Elon Musk, temmuz ayında başlayan ödemelerin en başta 5 milyon doları bulduğunu söylemişti. Yeni CEO'nun açıklaması, o zamandan bu yana işlerin gayet iyiye gittiğini gösteriyor.
Read more

X (Twitter) para kazandırmaya devam ediyor: Toplam ödeme fiyatı açıklandı!

Twitter ya da yeni adıyla X 'in CEO'su, reklam geliri paylaşımı programı kapsamında içerik üreticilerine yapılan toplam ödemeyi açıkladı.
Read more

Dublaj severlere müjde: YouTube yapay zeka dayanaklı yeni uygulamasını tanıttı!

Teknoloji şirketleri yapay zekanın nimetlerinden faydalanmaya devam ediyor. Yapay zeka ile birlikte YouTube dublaj seçeneği sunacak.
Read more

YouTube, “Shorts” Algoritmasının Nasıl Çalıştığını Açıkladı [Video]

Google, YouTube Shorts algoritmasının nasıl çalıştığını açıkladı. Yapılan açıklamalar, özellikle de içerik üreticiler için büyük önem arz ediyor.
Read more

OnlyFans, Toplam Kullanıcı Sayısını ve İçerik Üreticilere Kaç Para Dağıttığını Açıkladı

Yetişkin içerik platformu OnlyFans ile ilgili kullanıcı istatistikleri açıklandı. Platform, 2022 yılında gelirlerini artırdı. Ayrıca içerik üreticilere ödenen para, içerik üretici sayısı ve kullanıcı sayısı da yükseldi.
Read more

Sokakta Etrafa Dolar Saçtıktan Sonra Gözaltına Alınan OnlyFans Kümesinin Merak Edilen Sorulara Verdikleri Özel Yanıtlar

ÖZEL RÖPORTAJ - 7 Ağustos Pazartesi günü İstanbul/Taksim'de etrafa dolar saçan OnlyFans grubuyla iletişime geçtik ve merak edilen bazı soruları kendilerine yönelttik.
Read more

Google Artık Yazdığınız Cümlenin Lisan Bilgisi Kurallarına Uyup Uymadığını Söyleyecek

Google, yapay zekâ özellikleri arasına bir yenisini daha ekledi ve artık tek tıkla dil bilgisi uyumluluğu kontrol etmenizi sağlıyor.
Read more

Yakında Toplumsal Medyadaki Tüm Reklamlar Bu türlü Çekilecek: Yeni Kuşak “İçerik Toptancısı” ile Tanışın

Endonezyalı dört genç, 400 bin dolar fon ile girişimleri ile bir "içerik oluşturma üssü" kurdu. Sosyal medya reklamcılığının geleceğine ışık tutma potansiyeli olan girişimle tanışalım.
Read more