Sarı Sayfalardan Sarı Siteye: sahibinden.com, Milyarlarca Liralık Ticaretin Döndüğü Bir Platform Olmayı Nasıl Başardı?

sahibinden.com, bugün ülkedeki en popüler siteler arasında. İnsanların, bazen sadece hobi için açıp ilan baktıkları bu site, her gün on milyonlarca ziyaretçiye ev sahipliği yapıyor. Yıllardır değişmeyen ziyaretçi kitlesiyle en iyiler arasına giren bu sitenin hikâyesini de merak ediyor musunuz?
Read more

Görünce Birinci Pazartesi Başlamak İsteyeceğiniz 14 Yaratıcı İş İlanı

Sizleri sıkıcı iş ilanlarından uzaklaştıralım ve şirketlerin yayınladığı yaratıcı iş ilanlarının dünyasına götürelim.
Read more

Cumhurbaşkanı’ndan ilan sitelerine sert ihtar: Uymayanlara ceza kapıda!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilan siteleri üzerinden verilen nizama aykırı ilanlar için sitelerin de sorumlu olduğunu söyledi.
Read more

Ticaret Bakanlığı, 2. El Araba İlanlarına Neden Kimlik Doğrulama Mecburiliği Getirdiğini Açıkladı

Ticaret Bakanlığı, bugün Resmî Gazete'de yayımlanan ve kişilerin araç ya da taşınmaz ilanı yayınlamadan önce kimlik doğrulaması yapmasını gerektiren düzenlemeyle ilgili açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, neden böyle bir düzenlemeye gidildiği açıklandı.
Read more

2. El Araba İlanlarına Yeni Düzenleme: Herkes Kendi Otomobilini İlana Koyabilecek (Tabii Yetkisi Yoksa…)

Resmî Gazete'nin bugünkü sayısında ilan siteleri ile ilgili önemli bir düzenleme yer aldı. Düzenlemeye yürürlüğe girdikten sonra 2. el otomobil, ev, arsa gibi taşıtlar ya da taşınmazlar ilana konulmadan önce kimlik doğrulaması yapılması gerekecek. Herkes kendi aracını ya da taşınmasını ilana koyabilecek. Başkalarına ait araç ya da taşınmazları ilana koyabilmek için yetki alınması gerekecek.
Read more

Togg T10X, İlan Sitelerinde “Teklif Usulü” ile Satılmaya Başladı: Ticaret Bakanlığı Harekete Geçti…

İlan sitelerine düşen Togg T10X'ler "teklif usulü" ile satılmaya başladı. Durumun farkında olan Ticaret Bakanlığı, konuyla ilgili harekete geçti.
Read more