Şaşırtan: iPhone 15 Pro Max’in DxOMark sonuçları açıklandı!

iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max modellerinin DxOMark test sonuçları nihayet belli oldu. Sonuçlar şaşırttı.
Read more

iPhone 15 Pro Max inceleme!

Merakla beklenen iPhone 15 Pro Max inceleme videosu yayında. Apple'ın en iyi telefonu iPhone 15 Pro Max özelliklerine yakından bakalım.
Read more

Hani Kırılıyordu Bu? iPhone 15 Pro Max, Bu Kere Laboratuvarda Bükülme Testine Girdi [Video]

iPhone 15 Pro Max, laboratuvar ortamında dayanıklılık testine sokuldu. 100 kez düşürülen ve çok ciddi bir kuvvet altında bükme testine giren telefon, her ikisini de başarıyla geçmeyi başardı.
Read more

iPhone 15 Pro Max Modüllerine Ayrıldı [Video]

iFixit, iPhone 15 Pro Max'i parçalarına ayırdı. Yapılan çalışma, telefonun fiziksel onarım açısından basit olduğunu ortaya koydu. Ancak iş parçaları değiştirmeye geldiği zaman bu durum değişiyor.
Read more

iPhone 15 Pro Max vs 14 Pro Max! WiFi performans farkı ne kadar?

iPhone 15 Pro Max ile geçen yılın en güçlüsü iPhone 14 Pro Max modellerinin WiFi performansını karşılaştırdık. SDN ofisinde kazanan kim oldu?
Read more

iPhone 15 Pro Max’in Camı, Bükülme Testinde Tuz Buz Oldu [Video]

iPhone 15 Pro Max, dayanıklılık testinde beklenmeyen bir sonuç verdi. Telefonun arka camı, bükülme testinde kırıldı. Peki Apple'ın en pahalı telefonu neden böyle bir sorunla karşılaştı?
Read more

Türkiye’de satılan iPhone 15 Pro Max kutusunudan çıkıyor!

29 Eylül itibariyle Türkiye'de satışa çıkan iPhone 15 Pro Max’i SDN Kurucusu Hakkı Alkan kutu açılımını yaptı. iPhone 15 Pro Max kutu açılımı sizlerle.
Read more

Şikayetlerin gerisi arkası kesilmiyor: iPhone 15 Pro Max, yüksek sıcaklık ile gündemde!

Son günlerde iPhone 15 Pro Max için sıcaklık sorunu ile ilgili şikayetler artıyorken bu şikayetlere bir yenisi daha katıldı.
Read more

iPhone 15’i Ucuza Getirmek İçin Hangi Ülkeye Gidip Almak Mantıklı? (Hem Ziyaret Hem Ticaret)

Ülkemizde Apple ürünlerinin cep yaktığı konusunda kimsenin bir şüphesi yok. Artan IMEI kayıt ücretleri ile birlikte artık yurt dışından cihaz almanın da pek bir esprisi kalmadı. Yine de belki bir telefon parasına telefon + mini bir tatil mümkün olabilir.
Read more

iPhone 15 Pro Hakkında Bugüne Kadar Sızdırılan Tüm Bilgiler: Periskop Kamera, Titanyum Gövde ve Dahası…

iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max ile tanışmamıza bir haftadan kısa süre kaldı. Bu yıl özellikle de iPhone 15 Pro Max'in epey ses getirmesi bekleniyor. Peki bu akıllı telefonlar hangi özelliklere sahip olacak?
Read more
12 Next