Şok eden argüman: Apple, iPhone 15 Pro’yu bilerek yavaşlatıyor!

Apple, iPhone 15 Pro serisindeki aşırı ısınma sorununu çözmek için yayınladığı iOS 17.0.3 sürümünde telefonu yavaşlatıyor mu?
Read more

iPhone 15 Pro Max’in ısınma meselesine veda: iOS 17.0.3 tüm problemleri çözüyor!

Apple, iOS 17.0.3 ile ısınma sorunlarını çözüyor. Artık iPhone 15 Pro ve Pro Max modellerinde performans ve ısınma sorunu yaşanmıyor.
Read more

Apple ‘yandı’: iPhone 15’in çok ısınma sorunu düzelmedi!

Apple, iPhone 15 aşırı ısınma sorununu çözmek için iOS 17.0.3 güncellemesini yayınladı. Ancak kullanıcılar yorumları aynı şeyi söylemiyor.
Read more

Apple, iPhone 15 Serisinin Çok Isınma Sorunu için Yeni Bir iOS Güncellemesi Üzerinde Çalışıyor (Her Manada El Yakıyormuş!)

Apple, 12 Eylül tarihinde, 'Wunderlust' etkinliği ile iPhone 15 serisi telefonlarını tanıttı. Bazı iPhone'ların kutusundan hasarlı bir şekilde çıkması problemi daha unutulmamışken, şimdi de aşırı ısınma problemi ile gündemde.
Read more

iPhone 15 Pro Max kullanıcılarının umudu: iOS 17.0.3!

Apple'ın yeni serisi başı, ısınma sorunlarıyla dertte. iOS 17.0.3, iPhone 15 Pro modellerinde yaşanan bu sorunu ortadan kaldırmak istiyor.
Read more

İnanılmaz argüman: iPhone 15 Pro insanları yakmaya başladı!

Sosyal medyada birçok kişi, iPhone 15 Pro'ların aşırı ısınması nedeniyle vücutlarında yanıklara neden olduğunu iddia etti.
Read more

Artık ne olacak? Apple, iPhone 15 Pro’ların çok ısındığını kabul etti!

Apple, kısa süre önce Forbes ile yapmış olduğu röportajda 15 Pro'ların aşırı ısındığını kabul etti. Peki şimdi ne olacak?
Read more

Alırken tekrar düşünün: iPhone 15’teki büyük sorunun nedeni ortaya çıktı!

Apple'ın yakın zamanda tanıttığı iPhone 15 Pro ve Pro Max modellerindeki aşırı ısınma sorununun nedeni ortaya çıktı.
Read more

Yangın yeri daima: iPhone 15 serisinde beklenmedik sorun!

Yangın yeri hep! Ortalık cayır cayır yanıyor desek yanlış olmaz. İşte iPhone 15 serisi modellerinde yaşanan ısınma sorunu detayları...
Read more