Spotify Hesabınız, Bu İki Gizemli Takipçi Tarafından Takip Edildiyse Yalnız Değilsiniz: Spotify’dan Açıklama Geldi!

Spotify'da garip bir durum yaşanıyor. "! lucasrpsx" ve "! vitornovaes" kullanıcı adına sahip 2 kullanıcı, hemen herkesi takip etti. Ancak "!" ile başlayan çok fazla hesap var ve bunların bağlantılı olup olmadığı da belli değil.
Read more

Bütün Dünyayı Kasıp Kavuran Birbirinden Şahane 15 Güney Kore Dizisi

Ülkemizde son yıllarda büyük bir yükselişe geçen Kore dizileri, yalnızca ülkemizde değil, dünyada da en çok izlenen Asya dizileri arasında bulunuyor. Hâl böyle olunca, insanlar Kore dizileri konusunda büyük bir öneri beklentisine girebiliyor. Bizler de bu açığı kapatmak adına, içinde birçok popüler Kore dizisi bulunan bir yazı hazırladık.
Read more

Güney Kore’den Ne Kadar Kaliteli İmaller Çıktığının İspatı Niteliğinde 15 Şahane Sinema

Geçtiğimiz senelerde hiç beklenmedik bir şekilde büyük ses getiren Güney Kore filmleri, özellikle son dönemlerde epey popüler olmuş durumda. İzlediğinizde beyninizi yakan, gerim gerim gerdiren ve düşündüren birbirinden harika filmler mevcut. Pek tabii 'harika' algısının kişiden kişiye değişebileceğini hatırlatalım. Puanları da göz önüne aldığımızda sizler için ortaya bu listeyi hazırladık.
Read more

Red Dead Redemption 2 hayranları buraya: Bu sorulardan kaçını gerçek bilebileceksin?

Bu içeriğimizde dünyanın en iyi oyunlarından Red Dead Redemption 2 'nin hayranları için 20 sorudan oluşan bir test hazırladık.
Read more

Toplumsal Medya Hesaplarının Pay Senedi Üzere Alınıp Satıldığı Yeni Çılgınlık “friend.tech” Tam Olarak Neyin Nesi?

Kripto para camiasının en yeni trendi "friend.tech". Peki sosyal medya hesaplarının hisse senedi gibi alınıp satılmasını sağlayan bu sistem tam olarak nasıl çalışıyor ve neden uzak durulması gerekiyor?
Read more