Ferrari’den Bir Yetkili, Şirketin Kripto Parayla Ödeme Alacağını Duyurdu

Kripto paralar büyüdükçe eninde sonunda tüm şirketlerin buna yöneleceğini biliyorduk fakat ilk adımı Ferrari'nin atması oldukça şaşırtıcı.
Read more

Kriptolarınız Cüzdanda Durdukça Kazanacağınız Stake Süreci ICRYPEX’te Başladı: Nasıl Yapılacağını Adım Adım Anlattık

Kriptoyu uzun vadeli bir yatırım aracı olarak görenlerin başvurduğu stake işlemleri artık ICRYPEX'te. Henüz stake işlemi yapmamış olanlar için hem ICRYPEX'in stake işlemi sisteminin detaylarından hem de nasıl yapılacağından bahsettik.
Read more

Kripto Para Piyasası Sayesinde Erken Emekli Olmak, Geleceğin Yatırım Strateji mi?

Kuşkusuz ki birçoğumuz, bir an evvel finansal özgürlüğe kavuşmanın ve erken emekli olabilmenin hayalini kuruyoruz. Bu hayale ulaşabilmek adına akla ilk gelen yöntemlerden biri, birikimlerimizle yatırım yapmaktır. Yatırımcıların son yıllardaki gözdelerinden biri olan kripto paralar ise birikim, yatırım ve erken emekliliğin hayalini kuranlar için alternatif bir yatırım aracı olabilir.
Read more

Garanti BBVA Kripto Para İşine Girdi: İşte Şimdilik Yalnızca Banka Çalışanlarının Kullandığı Sistemle İlgili Birinci Bilgiler!

Garanti BBVA'nın kripto para işine girdiği ortaya çıktı. Edinilen bilgilere göre cüzdan ve transfer işlemlerine imkan tanıyan "Garanti BBVA Kripto", banka çalışanları tarafından test edilmeye başladı.
Read more