2023’e damgasını vurdu: Redmi Note 12 5G satışları milyonu aştı!

Redmi Note 12 5G, 2023 satış rakamları ile liderliğe ulaştı. Note 12 5G, bir milyon satışı en hızlı aşan Android telefon oldu.
Read more

Google’a tarihin en büyük DDoS saldırısı yapıldı: Bir evvelki rekorun 7.5 katı!

Google, dönem dönem hizmet reddi saldırısı (DDoS) olarak bilinen girişime maruz kalıyor. Ancak bu sefer gerçekleşen saldırı oldukça büyüktü.
Read more

400’den Fazla Lüks Araba’nın Türkiye’ye Kaçak Sokulduğu Ortaya Çıktı: Sahipleri Ortasında Eski Ulusal Futbolcular da Var

Çok büyük bir vergi kaçakçılığı yaşandı. Edinilen bilgilere göre bir şirket, 400'den fazla lüks araba ithal etti. Çifte fatura ile araçların değeri, olduğunun çok altında gösterildi. Ünlü isimlerin de karıştığı olayda milyonlarca TL'lik vergi açığı var...
Read more

Türkiye’de satılan elektrikli arabalar ve fiyatları!

Sizlerle Türkiye'de satılan tamamen elektrikli otomobil modelleri ve Ekim 2023 fiyat listelerini paylaşıyoruz.
Read more

Milyon dolarlık dev oyuncak: Transformers gerçek oldu!

Japonlardan milyon dolarlık dev robot. Archax boyutları ve astronomik fiyatıyla dikkat çekiyor. İşte Archax dev robot ve özellikleri...
Read more

Geçtiğimiz Yılın En Çok Kazanan İçerik Üreticileri Açıklandı: MrBeast, Rakiplerine Büyük Fark Attı!

Forbes, geçtiğimiz yıl en çok kazanan içerik üreticilerini açıkladı. En çok takipçiye sahip YouTuber MrBeast, 82 milyon dolarla en yakın rakibine büyük fark attı.
Read more

X (Twitter) para kazandırmaya devam ediyor: Toplam ödeme fiyatı açıklandı!

Twitter ya da yeni adıyla X 'in CEO'su, reklam geliri paylaşımı programı kapsamında içerik üreticilerine yapılan toplam ödemeyi açıkladı.
Read more

Dünyada Kaç Kişinin Kripto Para Sahibi Olduğu Açıklandı: On Binlerce Milyoner Var!

Henley & Partners tarafından yayınlanan bir rapora göre dünya çapında 425 milyon civarında insan kripto para ticareti yapıyor. Bunların yarısına yakını ise Bitcoin kullanıcısı. Veriler, aynı zamanda kaç kişinin kripto milyoneri veya milyarderi olduğunu da gösteriyor.
Read more

Geri dur Xiaomi: Akıllı saat bölümünün önderi muhakkak oldu!

Canalyst, akıllı saat sektörünün ikinci çeyrek raporlarını açıkladı. Peki zirvede kim yer alıyor? İşte tablo...
Read more

Kaygı Sinemalarını Aratmıyor: Artan Dünya Nüfusu Sebebiyle Tüm Mezarlıklar Dolunca Ne Yapacağız?

Hızla artan insan nüfusunun yarattığı yüzlerce sorundan biri ise ölüleri gömebileceğimiz yerleri dolduruyor olmamız. Hatta bu durum, öyle bir hâl aldı ki en geç 2050 yılına kadar mezarlıklarda yer kalmayacağı söyleniyor. Korku filmini aratmayan bir senaryo gibi, değil mi?
Read more
12 Next