Orta Doğu Ülkelerinde Kansere Yakalanma Oranı Dünyanın Geri Kalanına Kıyasla Neden Daha Az?

Kanser, birçok çeşidi ile birlikte çağımızın en yaygın ve en ölümcül hastalıklarından biri. Orta Doğu ülkelerinde ise kansere yakalanan insan oranı, dünyanın diğer tüm bölgelerine göre oldukça az. Peki Orta Doğuluları bu konuda ayırt edici kılan nedir?
Read more

Şık Dizaynıyla Dikkat Çeken Bajaj Dominar D400’ün Fiyatı ve Öne Çıkan Özellikleri

Bajaj Dominar D400’ün özellikleri, fiyat listesi, donanım paketleri, opsiyon fiyatları, motor seçenekleri ve yakıt tüketimi gibi önemli detayları sizler için araştırdık. Sınıfındaki motorlara göre oldukça avantajlı özelliklere sahip olan Dominar D400, önümüzdeki zamanlarda da tercih edilmeye devam edecek gibi duruyor.
Read more

Farklı Renk Kapaklarıyla Çoğumuza Birinci Dokunmatik Telefon Tecrübesini Tattıran Samsung Corby’nin Artık Kulaklara Latife Üzere Gelen Özellikleri

Samsung Corby dokunmatik telefonlar açısından bir milat niteliğinde olmakla birlikte şu anki telefonlarla karşılaştırıldığında bazı özellikleri hepimize garip geliyor. Kendi dönemine damga vuran Samsung Corby'nin şimdi bize şaka gibi gelen birçok özelliği bulunmakta.
Read more

Yaşını Başını Almış Bir İnsan, Sistemli Olarak Anne Sütü İçerse Nolur?

Anne sütünün bebekler için bedensel, ruhsal ve beyin gelişimi açısından bir hayli yararlı olduğunu her birimiz az çok biliyoruz. Peki bebekler için bu kadar faydalı olan bir sıvıyı, yetişkinler de tüketse neler olur?
Read more

Asla Tüy Dökmez Yanılgısıyla Bilinen İran Kedileri Hakkında 9 Gerçek Bilgi

Kendine özgü yuvarlak yüzleri, dolgun vücutları ve gösterişli tüyleri ile İran kedisi, dünyanın en tanınmış kedi türlerinden biridir. İşte Fars kedisi olarak da bilinen Pers kedisinin özellikleri ve hakkında ilginç bilgiler.
Read more

Tahminen de Çıktığından ve Çıkacağından Haberinizin Bile Olmadığı, Ünlü Animelerin Live-Action Uyarlamaları

Son zamanlarda genç neslin bir hayli ilgisini çeken anime ve manga serileri, dünya çapında büyük popülerliğe sahip. Önceden izlenen çizgi filmlerin, yerini animelere bıraktığını söylemek yanlış olmaz. Büyük stüdyoların da ilgisini çeken bu seriler, yavaş yavaş yerlerini live-action (canlı aksiyon) uyarlamalarına bırakıyor. İçlerinde en popüler animelerin de bulunduğu uyarlamalar anime severlerin ilgisini çekiyor.
Read more

Cinsiyetçilik, Irkçılık Ne Ararsan Var: Birtakım Hassas Sonları Aşarak Linç Edilmeye Davetiye Çıkaran 13 Reklam

Bir reklam, duygularımız üzerinde ne derece etkiye sahip olabilir? Sadece bir şey satın almamızı sağladıklarını sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Öyle cüretkâr reklamlar var ki ürün satmak şöyle dursun ilk etkileri bizleri sinir etmek oluyor.
Read more

Yaratıcılık Konusunda Vitesi 5’e Takmışlar: Otomobil Markalarının Klişelere Meydan Okuyarak Hazırladıkları 11 Reklam

Araba tutkunları, kemerlerinizi bağlayın! Bu içeriğimizde, klişelere meydan okuyan araba reklamlarının derinliklerine ineceğiz.
Read more

Bir Periyot Ülke Nüfusunun Yarı Yarıya Düşmesine Neden Olacak Kadar Acımasız Bir Kraliçeye Sahip Olan Ülke: Madagaskar Hakkında 11 Değişik Bilgi

Madagaskar, çoğumuzun küçüklüğünde çizgi filmini de izlemiş olduğu büyüleyici bir yer. Kültürel çeşitliliği, enfes manzaraları, garip hayvanlarıyla ve ilginç tarihi ile öne çıkan bu ada ülkesi Afrika'ya bağlı Hint Okyanusu'nun batı kısmında yer alıyor. Zamanında adına kitap yazılacak kadar deli bir kraliçeye sahip olmasıyla da biliniyor.
Read more