Google Bard rakibi: ChatGPT artık internete bağlanabiliyor!

Yapay zeka aracı ChatGPT, artık Eylül 2021'e kadarki veriler ile sınırlı değil çünkü internet ile güncel bilgi sağlama özelliğine kavuştu.
Read more

Okuyan Herkesin Hayata Diğer Bir Gözle Bakmasını Sağlayacak Oscar Wilde Kitapları

19. yüzyılda yaşamış İrlandalı bir yazar olan Oscar Wilde, hayatı boyunca imza attığı pek çok farklı türdeki eseri ile kelimenin tam anlamıyla edebiyat dünyasını değiştirmiştir. Onun edebiyatı değiştirdiği gibi kendi bakış açınızı da değiştirmek istiyorsanız mutlaka okumanız gereken Oscar Wilde kitaplarından bazılarını listeledik.
Read more

Vestel’i Dünyaya Açan CEO’su Enis Turan Erdoğan, Vazifesinden Ayrıldı: İşte Yeni Vestel CEO’su

Vestel, bugün üst düzey yönetim kadrosunda önemli bir değişikliğe ev sahipliği yaptı. Şirkette 10 yıldır CEO olarak görev alan Enis Turan Erdoğan, emekliye ayrıldı. Erdoğan'ın yerine Ergün Güler getirildi.
Read more

Varsayım Etmesi Bile Tedirgin Edici: Dünya’daki Tüm Okyanuslar Bir Anda Kurursa Ne Olur?

Dünya'nın en büyük doğal varlıklarından biri olan okyanuslar, yaşamın kökenini barındıran ve iklim düzenlemesinde kritik bir rol oynayan ekosistemlerdir. Ancak sizler için şu anlık hayal edilemez bir senaryoyu değerlendirerek okyanusların aniden kurumasının olası etkilerini inceledik.
Read more

Kalabalıklardan Uzak, Detoks Üzere Tatil İsteyenlere: 5 Adımda İnternetten İnançlı Villa Kiralama Rehberi

Otellerin kalabalığından, gürültüsünden uzakta; kendinize ait özel bir villada tatil yapma fikri size de cazip geliyorsa, internetten birkaç tıkla villa kiralamak sizin için harika bir çözüm olabilir.
Read more