ChatGPT’nin Ardındaki OpenAI Şirketi, Kendi Yapay Zekâ Çiplerini Üretmek İstiyor

Yapay zekâ denilince akla ilk gelen isimlerden biri olan OpenAI, kendi yapay zekâ çiplerini üretmek istiyor. Şirketin kendi çiplerini üretme isteğinin arkasında çeşitli sebepler var.
Read more

ChatGPT, Artık Yeni Bilgiler Sunacak! Bing’le İnternetten Arama Yapabilecek

OpenAI, ChatGPT'nin artık internette arama yapabileceğini duyurdu. Sohbet botu, Bing ile çalışan özellikle artık güncel bilgileri kullanıcılara sunabilecek. Daha öncesinde 2021 ve öncesinden verilere erişebiliyordu.
Read more

Apple’ın eski baş dizayncısı ve OpenAI yapay zekanın iPhone’u için birleşiyor!

Yapay zekanın iPhone'u için teknoloji devleri güçlerini birleştiriyor. OpenAI ve Apple'ın eski tasarımcısının şirketi LoveFrom ortak oluyor.
Read more

OpenAI, GPT Yüzünden Bir Sefer Daha Yazarlarla Davalık Oldu

OpenAI bir kez daha yazarlarla karşı karşıya. ABD'de 3 bilindik yazar, ChatGPT'nin dil modeli GPT'nin eğitimlerinde kendilerine ait eserlerin kullanıldığını savunarak, şirkete dava açtı.
Read more

İşini kaybedebilir: Game of Thrones’un müellifi, yapay zeka şirketi OpenAI’a dava açtı!

Dünyaca ünlü yazarlardan George RR Martin'in de dahil olduğu 17 yazar, OpenAI'a telif hakları ihlali nedeniyle dava açtı.
Read more

OpenAI’nin 2024 Yılında İflas Edeceği Argüman Edildi: ChatGPT Rüzgarı Çabuk mu Sönecek?

Yapılan analizler, en popüler yapay zekâ araçları ChatGPT ve DALL-E'nin geliştiricisi OpenAI'nin iflas edebileceğini ortaya koydu. 2024 yılı, şirket için kritik önem arz ediyor.
Read more