Firefox’a Düzmece Eser Yorumlarını Filtreleme Özelliği Geliyor: Eserlerin Gerçek Kalitesi Ortaya Çıkacak

Mozilla Firefox'a internet alışverişleri için kritik önem arz edecek yeni bir özellik geliyor. "İnceleme Denetleyicisi" isimli özellik, e-ticaret platformlarındaki sahte yorumları tespit edip, kullanıcıya sadece gerçek yorumları gösterecek.
Read more

Google’ın Şifre Kullanımını Tarihe Gömecek Yeni Özelliği Passkeys, Herkes İçin Zarurî Oluyor: Pekala Nasıl Kullanılacak?

Google, bu yılın başında duyurduğu Passkeys isimli özelliği tüm kullanıcılara ulaştırmaya başladı. Bu yeni özellik, Google hesaplarına giriş yaparken şifre kullanımını ortadan kaldırıyor. Kullanıcı, şifre yerine biyometrik veri ya da PIN kullanacak.
Read more

Birinci adım atıldı: Türkiye’nin dördüncü taşınabilir operatörü Starlink olacak!

Starlink, Direct to Cell özelliğiyle yakında baz istasyonlarını tarihe karıştıracak bir yenilikle adeta seviye atlayacak.
Read more

X’in “Kimler Yanıtlayabilir?” Özelliğine Onaylı Hesap Seçeneği Geldi: Bot ve Trol’lerden Koruyacak

X'in "Kimler Yanıtlayabilir?" özelliği önemli bir değişim geçirdi. Kullanıcılar artık, paylaşımlarına sadece onaylanmış hesapların yanıt vermesini sağlayabilecekler. Üstelik bu seçenek herkes için kullanılabilecek.
Read more

Xiaomi’den yeni MIUI 14 güncellemesi: 120Hz ekran yenileme

Xiaomi, şimdi de yeni bir MIUI 14 özelliği ile karşımızda. Buna göre yeni MIUI 14 güncellemesi 120HZ için önemli bir yenilik sunacak.
Read more

“Yakın Arkadaş” Zamanı Sona Eriyor: Instagram Kıssaları İçin Birden Çok Liste Oluşturulabilecek

Instagram, hikâye paylaşımları için birden çok liste oluşturma özelliğini test etmeye başladı. Eskiden sadece "Yakın arkadaşlar" olarak bilinen özellik, bundan sonra sınırsız liste seçeneği sunacak.
Read more

Şayet iPhone’unuzu sevmiyorsanız bunları yapın: İşte en büyük hatalar!

iPhone kullanıcılarının yaptığı 5 büyük hatayı sizler için derledik. Eğer bir iPhone'unuz varsa bu hataları yapmayın! İşte detaylar...
Read more

Microsoft Teams’e ürkütücü bir yüz tanıma aracı geliyor

Teams ’de artık işyeri toplantılarınız ve aramalarınızda odada kimin olduğunu tam olarak algılanabilecek. İşte detaylar...
Read more

WhatsApp, Telegram’dan Araklamaya Devam Ediyor: Kanallar’daki Bildiriler Yanıtlanabilecek!

WhatsApp'ın Kanallar isimli özelliğinin kapsamı genişletiliyor. Son Android beta sürümde ortaya çıkan yeni bir özellik, kullanıcıların kanala gönderilen bir paylaşımı yanıtlamasını sağlayacak.
Read more

Threads’e Paylaşımları Düzenleme Özelliği Geliyor: İşte Birinci Ekran Görüntüsü!

Threads'in paylaşımları düzenlemeye yarayan özelliği ilk kez görüldü. Paylaşılan ekran görüntüsü, Threads'te yapılan bir paylaşımın ilk 5 dakika için düzenlemeye açık olacağını gösteriyor.
Read more