Bir bu eksikti: Netflix, UFO belgeseli yapıyor!

Netflix herkesin ağzını bir karış açık bırakacak bir gelişmeye imza attı. Dünya dışında yaşamın varlığı insanların ilgisini epey çekiyor. İnsanoğlu evrende yalnız olmak istemiyor. Dünya gündeminden düşmeyen bir tartışma var: UFO’lar var mı? Herkesi ikiye bölen tartışma Netflix’in de dikkatinden kaçmadı. Netflix UFO belgeseliyle şimdiye kadar çıkan bütün haberleri içinde değerlendiriyor.

Netflix’ten herkesi şaşırtacak yapım: UFO belgeseli Encounters!

Böyle sansasyonel bir gelişme tabiki Netflix’in dikkatinden kaçmazdı. Tüm dünya UFO’ların varlığını tartışırken tabiki Netflix de bundan geri kalamazdı. Dört bölümlük olan UFO belgeseli Encounters 27 Eylül’de ekranla buluşacak.

UFO’ları yıllarca komplo teorisi olarak tanımladık. Ancak artık gelişen teknolojiyle birlikte bunu araştırabiliyoruz. Uzaylı karşılaşmaları, UFO’lar ve gizli Pentagon programlarıyla ilgili askeri muhbirlerden gelen patlayıcı yeni açıklamalar konuya bambaşka bir bakış açısı kattı. Ayrıca önemli haber kaynaklarından alınan haberler de insanların odak noktası olmasına yol açtı. İşte Netflix tam da böyle bir durumda konuya parmak basıyor. Tüm bunları biraya getiren bir UFO belgeseli Encounters’ı çekti.

UFO belgeselinin yönetmenliğini Yon Motskin üstleniyor. Ayrıcayapımcılığını ise Emmy ödüllü Boardwalk Pictures ve Vice Studios’un Amblin Television’u yapacak. Bu belgesel, dört olağanüstü gerçek hikayeyi anlatıyor. Sadece dört bölümden oluşan dönüm noktası niteliğinde bir yapım olacak. Bugün ise fragmanı yayınlandı. Şimdiden tüm dünyanın dikkatini üzerine çekebilmeyi başardı.

UFO belgeselinin her bölümü derinlemesine araştırılmış tek bir hikayeyi içeriyor. Bir bölümü Teksas’ın küçük bir kasabasının üzerinde gökyüzündeki tuhaf ışıkları konu alıyor. Diğer bölümünde kıyıdaki bir Galler köyüne musallat olan dalgıç uzay araçları anlatılıyor. Bir diğer bölümünde ise Zimbabve’de okul çocukları ile uzaylıların karşılaşması yer alıyor. En son bölümü ise insan dışı istihbaratın Japonya’daki bir nükleer santrale müdahalesi karşımıza çıkıyor.

Yorum yapın