Xbox Series S Konsol ve Parasız Game Pass Üyeliğiyle Gelen “Xbox Başlangıç Paketi” Tanıtıldı: Fiyatı Ne Kadar?

Microsoft, 512 GB Xbox Series S ve üç ay bedava Game Pass Ultimate üyeliğiyle gelen bir paket tanıttı. Ay sonu dünya çapında satışa sunulacak paket, kullanıcıların tasarruf yaparak konsol sahibi olmasını ve yüzlerce oyuna erişmesini amaçlıyor.
Read more

NASA, Bennu Asteroitinden gelen paketi canlı yayında açıyor!

NASA, Bennu Asteroiti'nden gelen paketi canlı yayında açıp gelişmeleri tüm dünya ile paylaşıyor. İşte detaylar
Read more

Spotify’ın Premium’dan Daha Değerli Olacak Hi-Fi Dayanaklı “Supremium” Paketinin Özelilkleri ve Fiyatı Ortaya Çıktı

Spotify'in Hi-Fi destekli yüksek fiyatlı "Supremium" paketinin özellikleri ve fiyatı ortaya çıktı. Buna göre yeni paket, kayıpsız ses ve yapay zekâ özellikleriyle gelecek, 20 dolarlık ücrete sahip olacak.
Read more

Starfield, GeForce NOW’a Geldi! Hem de Fiyatsız Oynanabiliyor

Starfield, NVIDIA'nın bulut oyun servisi GeForce NOW'a eklendi. Oyuncular artık bu oyunu en yüksek kalitede oynayabilecekler. Tabi bunun için güçlü bir internet erişimine sahip olunması gerekiyor...
Read more

S Sport Plus Fiyatlarına Artırım Geldi

Formula 1'den farklı ülkelerin futbol liglerine kadar pek çok spor etkinliğinin yayın haklarını elinde bulunduran S Sport, "S Sport Plus" isimli abonelik hizmetine zam yaptı. Zamlı fiyatlar, bugün itibarıyla geçerli olacak.
Read more

GeForce Now’da Yaz Fırsatı: Paket Fiyatları %35’e Varan indirime Girdi!

GeForce Now Türkiye paket fiyatlarına geçtiğimiz aylarda zam gelmişti. Gelen zammın ardından şimdi de paket fiyatlarına Ağustos indirimi geldi.
Read more

Makyajlı Yeni Peugeot 2008, Üç Farklı Motor Seçeneğiyle Geliyor

B-SUV segmentinin en çok tercih edilenlerinden olan Peugeot 2008, yenilenmiş hâliyle ve 3 motor seçeneğiyle Eylül ayında satışa sunuluyor.
Read more