16 GB RAM ve 5.800 mAh pil: Honor X50’nin makyajlanmış versiyonu ortaya çıktı!

Geçtiğimiz yıllarda Huawei ile yollarını ayırarak yoluna bağımsız bir üretici olarak devam eden Honor, ürün yelpazesini genişletmek için mesaisine devam ediyor. Çinli üretici bu kapsamda geçtiğimiz aylarda Honor X50 modelini tanıttı. Son ortaya çıkan bilgilere göre şirket, ilgili telefonun makyajlanmış yeni bir versiyonu üzerinde çalışıyor.

Makyajlanmış Honor X50 neler sunacak?

Akıllı telefonların makyajlanarak yeniden piyasaya sürülmesi pazarda fazla görülen bir durum değil. Ancak görünüşe göre Honor temmuzda tanıtılan Honor X50 için bir istisnaya imza atacak. Sektörde sızıntılarıyla bilinen Digital Chat Station’a göre söz konusu telefon teknik özellik gibi detaylarda standart modelle aynı olacak, ancak tasarımsal açıdan önemli değişikliklerle gelecek.

Yenilenmiş Honor X50‘nin kavisli ekranı ve selfieler için merkezi olarak hizalanmış delikli tasarımıyla standart modele benzeyen bir ön panele sahip olması bekleniyor. Asıl değişiklik ise arkada olacak. Cihaz, arka panelde Huawei’nin yeni katlanabilir telefonu Mate X5’in tasarım çizgisini izleyecek. Zira bu noktada bizleri çıkıntılı devasa bir dairesel kamera modülü karşılayacak.

Standart Honor X50’nin teknik özellikleri ise şöyle;

Özellikler Honor X50
Ekran 6.6 inç, 1.5K çözünürlüklü AMOLED panel, 120 Hz tazeleme hızı, 1,200 nit parlaklık, ekran altı parmak izi okuyucu
İşlemci Qualcomm Snapdragon 6 Gen 1, 4 nm mimari, 4x 2.2 GHz Cortex-A78 çekirdekleri, 4x 1.8 GHz Cortex-A55 çekirdekleri, Adreno 600 grafik birimi
RAM 8 GB / 12 GB / 16 GB
Depolama 128 GB / 256 GB / 512 GB
İşletim Sistemi Android 13 tabanlı MagicOS 7.1
Ön Kamera 8 Megapiksel
Arka Kamera 108 Megapiksel ana kamera + 2 Megapiksel yardımcı sensör
Pil 5,800 mAh, 35W hızlı şarj desteği

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Yorum yapın