İkiz Taraftar Sayfası Adminleri, Galatasaraylılarla Fenerbahçelileri Karşı Karşıya Getirdi: İşte Trol mü Trol Olayın Aslı

Biri Fenerbahçeli diğeri Galatasaraylı olan ikizler, sosyal medyayı kısa süreliğine ayağa kaldırdı. Biri Fenerbahçeli diğeri Galatasaraylı iki taraftar sayfasının aynı kişi tarafından yönetildiğinin sanılması, komik sayılabilecek gerçeği gün yüzüne çıkardı.
Read more

Instagram Kurucularının Haber Uygulaması Artifact, X ve Threads’e Rakip Oldu: İşte Yeni Özellikler

Instagram kurucuları tarafından geliştirilen yapay zekâ destekli haber akış platformu Artifact, X (Twitter) ve Threads'e rakip oldu. Uygulamaya gönderi paylaşma özelliği eklendi.
Read more

Threads’e Paylaşımları Düzenleme Özelliği Geliyor: İşte Birinci Ekran Görüntüsü!

Threads'in paylaşımları düzenlemeye yarayan özelliği ilk kez görüldü. Paylaşılan ekran görüntüsü, Threads'te yapılan bir paylaşımın ilk 5 dakika için düzenlemeye açık olacağını gösteriyor.
Read more

COVID-19’un Eris Varyantı Türkiye’de görüldü! İşte ayrıntılar

Korkutan haber fakat endişe edilecek bir durum yok. Fahrettin Koca Covid-19 Eris varyantının tehlikesiz olduğunu belirtti.
Read more

Elon Musk’tan Gazetecilere Davet: Gelin Haberlerinizi Twitter’da Yazın (Paylaşılan Haberlerin Görünümü de Değişecek)

Elon Musk ve ekibi, X'te (Twitter) paylaşılan haberler için yeni bir görünüm üzerinde çalışmaya başladı. Bu yeni özelliğin tık tuzaklarına karşı koruyucu olması bekleniyor.
Read more

Twitter’daki Kusur Yüzünden “Eski” Fotoğraf ve Görüntüler Görünmez Oldu: İkonik Oscar Selfie’si Bile Silindi!

X'te yaşanan bir algoritma hatası, 2014 yılı ve öncesinde yüklenen fotoğraf ve videoların görüntülenememesine yol açtı. Kısa bağlantılara da ulaşılamıyordu. Hatanın nedeni bilinmezken, kısmen de olsa düzeltme yapıldı.
Read more

Apple, rakiplerinin lisanına düştü! İşte bu türlü dalga geçtiler

Apple, dün gerçekleştirdiği etkinlikte iPhone 15 modelinin USB-C portuna geçtiğini duyurdu. Bunun ardından rakipler, Apple ile dalga geçti.
Read more

Elon Musk, X’ten Herkesin Para Kazanmasını Sağlayacak Yeni Düzenlemeyi Duyurdu (Premium Bedavaya Gelecekmiş)

Elon Musk, X ödemelerinin ilk dalgasının ardından son 3 ayda 15 milyon görüntülenme sınırının 5 milyona düşürüldüğünü açıkladı.
Read more

Elon Musk’tan X (Twitter) Yüzünden İş Yerinde Sorun Yaşayanlara Dayanak

Ünlü milyarderimiz Elon Musk, bu sefer iş yerinde X'te (Twitter) beğendiği veya paylaştığı şeyler yüzünden haksızlığa uğrayanlara yardım eli uzatıyor.
Read more