Apple, rakiplerinin lisanına düştü! İşte bu türlü dalga geçtiler

Apple heyecanla beklenen Wonderlust etkinliğini dün gerçekleştirdi. Etkinlik boyunca en merak edilen ürün ise iPhone 15 serisi oldu. Özellikle iPhone 15 modellerinde Lightning portundan USB-C portuna geçişi fazlasıyla dikkat çekti. Bunun sonucunda ise Apple, akıllı telefon dünyasında dalga konusu oldu. İşte detaylar!

Samsung, Xiaomi, OnePlus ve Nokia Apple ile dalga geçti!

Apple, dün gerçekleştirdiği etkinlikte iPhone 15 modellerini tanıttı. Hem tasarım hem de özellikleriyle ilgi gören iPhone 15 modellerinde en dikkat çeken kısım USB-C portuna geçiş oldu. Apple’ın bunu bir yenilik olarak sunması ise rakipleri tarafından dalga konusu oldu.

Samsung, Xiaomi, OnePlus ve Nokia, X (Twitter) hesaplarında Apple’ın USB-C’ye geçişiyle ilgili paylaşımlar yaptı. Samsung, yaptığı paylaşımda Tim Cook’un USB-C portunu “Bir şey daha” sloganıyla tanıtması gerektiğini belirtti. Apple ise bunu genellikle büyük bir yenilik yaptığı zaman kullanıyor.

OnePlus da Apple’ın bu geçişine karşılıksız kalmadı. Konuyla ilgili olarak şirket, amiral gemilerinin 8 yıl önce USB-C konektörüne sahip olduğunu belirten bir paylaşım yaptı. Bu paylaşımıyla Apple’ın bu porta yeni geçişini ti’ye aldı.

Xiaomi ise farklı olarak kamera çözünürlüğünü bir gönderme yaptı. Paylaşımında 48 Megapiksel kameralı ilk cihazının Redmi Note 15 olduğunu hatırlattı. Ayrıca kamera çözünürlüğünün çekim kalitesini yansıtmadığını ifade etti.

Nokia ise iPhone 15’i Nokia G42 5G ile karşılaştırdı. Şirket; 50 MP kameralı, 6GB RAM’li olmasının yanı sıra iPhone 15’ten daha ucuz olan G42 5G modelini öne çıkardığı bir paylaşım yaptı. Bunun yanı sıra paylaşımda telefonun bataryasına da değindi.

Peki, siz Apple dalga olayı hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Yorum yapın