20 Yıl Evvelki Sinemalarda Bile CGI Kalitesi Çok Güzelken Şimdilerde Neden Instagram Filtrelerinden Hâllice?

Yüzüklerin Efendisi, ilk Avatar filmi gibi yapımlarla yepyeni bir çağın kapılarını açması beklenen CGI teknolojisi, son yıllarda genellikle şaka konusu oluyor. Bütün teknolojiler ilerlerken CGI geriye mi gidiyor?
Read more

Yüzme ve Tırmanma Uzmanı Panterlerin Sahip Olduğu Bu Özellikleri Okuyunca Hayran Kalacaksınız

Vahşi doğanın en sinsi avcılarından bir tanesi olarak bilinen panter, bu özellikleri sayesinde ormanın hayaleti olarak da anılırlar. İnanılmaz bir hızla koşan, durduğu yerde metrelerce zıplayan, suda bir balık gibi yüzebilen bu etkileyici canlı panter hakkında bazılarını ilk kez duyacağınız ilginç bilgilere gelin yakından bakalım.
Read more

Herkesin Aklından Geçen O Soru: Farklı Renklerdeki Kimi Teknolojik Eserler Ortasında Neden Fiyat Farkı Var?

İnternetten veya mağazadan alışveriş yaparken beğendiğimiz birçok ürünün renkleri arasında fiyat farkı olduğunu görüyoruz. Neden aynı fiyatta olmadıklarını da içten içe sorguluyoruz. Satın alma aşamasında ise akıllarda tek soru: Acaba farklı renklerdeki ürünler, gerçekten daha fazla paraya değer mi?
Read more

Karşınıza Alıp Sohbet Edebileceğiniz Kadar Zeki Olan Siyam Kedilerinin 8 Enteresan Özelliği

Bin yıla yakın zamandır bizimle birlikte olan dünyanın en eski ırklarından siyam kedisi, bir dönem kraliyet hayvanı olarak kabul edilmesine rağmen uzun yıllar Avrupalılar tarafından dışlanmıştır. Gelin siyam kedisinin özelliklerine bakalım ve bu sevimli dostumuzu biraz daha yakından tanıyalım.
Read more

Apple Watch Series 9 rakibi Google Pixel Watch 2’nin renkleri ortaya çıktı!

Sektörde sızıntılarıyla bilinen WinFuture, Google Pixel Watch 2'nin tasarımını ve renk opsiyonlarını gözler önüne serdi.
Read more

PlayStation 5’in Yeni Renk Seçenekleri Duyuruldu: Fiyatları da Muhakkak Oldu!

Sony, PlayStation 5 için yeni renk seçenekleri oluşturdu. Bu renkler, DualSense'e de uyarlandı. Halihazırda PlayStation 5 kullanan oyuncular da yeni kasalara geçiş yapabilecekler.
Read more

Google Pixel 8 ve 8 Pro render manzaraları ortaya çıktı

Google'ın heyecanla beklenen yeni amiral gemileri Pixel 8 ve 8 Pro'nun render görüntüleri ortaya çıktı. Gelin renk seçeneklerine göz atalım.
Read more

iPhone 15 ve iPhone 15 Pro’nun Maketleri Sızdırıldı: Tüm Renk Seçenekleri Ortaya Çıktı

iPhone 15 ve iPhone 15 Pro maketlerinin görüntüleri paylaşıldı. Paylaşılan video, yaklaşmakta olan telefonların tüm renk seçeneklerini gözler önüne seriyor.
Read more

iPhone 15 Pro’nun Renk Seçenekleri Hakkında Şaşırtan Tez: 2 Farklı Renk Olacak, ‘Gold’ Olmayacak…

Eylül ayı yaklaşırken iPhone 15 serisi ile ilgili sızıntılar gelmeye devam ediyor. Gelen son haberler, iPhone 15 ile iPhone 15 Pro modellerinin hangi renk seçeneklerine sahip olacağı ve olmayacağı hakkında şaşırtan iddialar ortaya koyuyor.
Read more
12 Next