Steam, 300 TL’lik tanınan hayatta kalma oyununu fiyatsız erişime açtı!

Steam, hafta sonunun gelmesi ile birlikte oyuncuları sevindirecek etkinliklerine devam ediyor. Oyuncuların güzel bir hafta sonu geçirmesini isteyen platform, düzenli olarak olmasa da arada sırada popüler bir yapımı ücretsiz hale getiriyor. Böylelikle oyuncuların dikkatini çekmeyi başaran Steam, bu hafta ise en sevilen oyunlardan State of Decay 2’yi kısa süreliğine ücretsiz erişime açtı.

Popüler hayatta kalma oyunu State of Decay 2, kısa süreliğine ücretsiz!

Steam, Epic Games gibi büyük rakipleri ile rekabeti ilerletebilmek için bazen popüler bir oyunu ücretsiz hale getiriyor. Tabii bu ne yazık ki oyuncular tarafından biraz eleştiri alıyor. Bunun nedeni platformun, oyunu tıpkı Epic Games gibi kalıcı şekilde ücretsiz dağıtmanın aksine bir süreliğine deneme fırsatı sunması. Yani etkinlik süresi sona erince kütüphanenizden kaldırılıyor.

Xbox Game Studios‘un yayıncılığını yaptığı State of Decay 2, Steam‘de ücretsiz erişime açıldı. Söz konusu yapımı 24 Eylül saat 17.00’a kadar herhangi bir ücret ödemeden ve sınırlama olmadan deneyebilirsiniz.

Bilmeyenler için State of Decay 2, zombilerin istilası altındaki bir açık dünyada geçen bir hayatta kalma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Arkadaşlarınızla birlikte de oynayabileceğiniz yapım, aksiyon severler için en iyi seçeneklerden birisi.

State of Decay 2 oyununu ücretsiz olarak oynayabilmek için kütüphanenize ekledikten sonra indirmeye başlayabilirsiniz. Bunun için şu adımları takip etmelisiniz;

  • 1. Adım: Buraya tıklayarak State of Decay 2’nin Steam sayfasına ulaşın.
  • 2. Adım: “State of Decay 2: Juggernaut Edition Oynayın” başlıklı kısımdan “Oyunu Oyna” butonuna tıklayarak indirme işlemini başlatabilirsiniz.
  • 3. Adım: İşte bu kadar! İyi oyunlar.

State of Decay 2 sistem gereksinimleri

Gereksinim Minimum Tavsiye Edilen
İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit Windows 10 64-bit
İşlemci: Intel i5-2500 @ 2.7 Ghz / AMD FX-6300 Intel i5 4570 @ 3.2 Ghz / AMD FX-8350
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 760 2 GB / AMD Radeon HD 7870 NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB / AMD Radeon R9 380
RAM: 8 GB 16 GB
Depolama: 30 GB kullanılabilir alan 30 GB kullanılabilir alan
DirectX: Sürüm 11 Sürüm 11

Peki sizler bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Yorum yapın