Spotify, Türkiye’de 10 Yılı Geride Bıraktı: İşte Türk Kullanıcıların En Çok Dinledikleri Müzik ve Müzikçiler

Türkiye'de 10 yılını geride bırakan Spotify, Türk kullanıcıların en çok dinledikleri şarkıları, şarkıcıları ve podcast yayınlarını açıkladı.
Read more

Spotify açıkladı: İşte son 10 yılın en çok dinlenenleri!

Bugün itibariyle Türkiye'ye gelişinin 10. yılını kutlayan Spotify, yeni bir paylaşım yaptı. İşte son 10 yılın en çok dinlenenleri...
Read more

Drake’in Yeni Albümünde, Apple’ın iMessage Hizmetine Gönderme

Dünyaca ünlü şarkıcı Drake, geçtiğimiz günlerde yayınlanan "For All the Dogs" albümünde Apple'a sataştı. "First Person Shooter" isimli şarkıda, doğrudan iMessage'a gönderme yapılıyor.
Read more

Spotify’dan müzik zevki makûs alan arkadaşınızın müziklerini dinleme kederini bitiren özellik!

Spotify, "Jam" özelliğini kullanıma sundu. Premium kullanıcıları, arkadaşlarıyla müzik dinleyebilir, şarkıları paylaşabilir ve çalma listesi kontrollerini paylaşabilir.
Read more

Vaktinde Herkesin Çılgınlar Üzere İzleyip Denediği, İnternetin Unutulmaz Viral Akımları (Fosil Üzere Hissettik!)

Eskiden epeyce popüler olan Vine, Musical.ly gibi sosyal medya platformları size çok kısıtlı bir süre vererek, aslında epey yaratıcı fikirler sunmanıza olanak sağlıyordu. Kısa bir süre içerisinde komik ve yaratıcı içerikler üretmeye çalışan kullanıcıların belki de yanlışlıkla ortaya çıkardığı internetin en popüler akımları oluşmuştu.
Read more

Yapay Zekâyla Oluşturulan Drake ve The Weeknd Müziği, Grammy Ödülleri’ne Gönderildi: Adaylık İçin Uygun Olabilir!

Ghostwriter isimli bir kullanıcının yapay zekâyla oluşturduğu Drake ve The Weeknd şarkısı birkaç ay önce sosyal medyayı sallamıştı. Kullanıcı, çoğu platformdan kaldırılan şarkısını Grammy Ödülleri'ne aday olmak için gönderdi.
Read more

Spotify, Türkiye’de ve Dünyada Bu Yaz En Çok Dinlenen Müzikleri Açıkladı

Spotify, yaz mevsiminde en çok dinlenen şarkıları açıkladı. Hem global hem de Türkiye için yapılan açıklamalar, yaz mevsiminin hitlerini gözler önüne sermiş oldu.
Read more

YouTube’a Shazam Gibisi “Sesli Arama” Geliyor: Mırıldanarak Bile Müzikleri Bulabileceksiniz!

YouTube ekibinin yeni bir özellik üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Bu yeni özellik, YouTube'un Shazam gibi sesli arama için kullanılmasını sağlayacak. Kullanıcı, en az 3 saniyelik bir mırıldanma ile aradığı şarkıyı anında bulabilecek.
Read more