Bir Devrin “Altın” Üzere Parlayan Şirketi Goldaş, Neden Kayıplara Karıştı?

Bir dönemin en başarılı mücevherat şirketlerinden biri olan Goldaş, hem ülkemizde hem de dünyada büyük başarılara imza atmış bir şirketti. Peki ne oldu da Goldaş’ın başarı hikâyesi hazin bir son ile karşılaştı?
Read more

Tesla, Cybertruck Temalı Yeni Biralarını Duyurdu: İşte Dudak Uçuklatan Fiyatı

Tesla, henüz piyasaya sürülmeyen pick-up modeli Cybertruck'ın şerefine yeni bir bira üretti. Özel tasarım şişe ve bardaklara sahip olan "CyberBeer" isimli bira, bir bira için dudak uçuklatan fiyata satılacak.
Read more

Netflix, kendi cümbüş mağazasını açıyor!

Netflix, kendi eğlence mağazasını açacak. Dünya çapında milyonlarca abonesi bulunan dev platform kendi markasını oluşturacak.
Read more

Microsoft’un bâtın borcu ortaya çıktı: Bu parayla Twitter’ı 5 kere alabilirdi! 

ABD hükümeti bugün Microsoft'un geçmişe dönük vergi borcu olduğunu açıkladı. Bunun üzerine Microsoft bir açıklama yaptı.
Read more

Dilan ve Engin Polat, MASAK’ın Yakın Takibinde: Yüz Milyonlarca Liralık Kuşkulu Süreç Tespit Edildi!

MASAK, gündemden düşmeyen Dilan Polat ve eşi Engin Polat için düğmeye bastı. İkili için bir rapor hazırlayan yetkililer, dikkat çeken bilgiler açıkladılar. Bu rapor, işin iç yüzünde ilginç detaylar yattığını gözler önüne seriyor.
Read more

Hayali bile hoş: Telefonlarda ekran çizilmesi sıkıntısı bitiyor!

Bir analist şirketinin paylaştığı rapora göre kendi kendini onaran ekran teknolojisini 2028 yılında akıllı telefonlarda görebiliriz.
Read more

Yatırımcının Borç Senedi Üzerinden Faiz Kazandığı ‘Tahvil’ Tam Olarak Nedir, Ne İşe Fayda?

Günümüzde yaygın olarak tercih edilen yatırım biçimlerinden bir tanesi olan tahvil, bir borç senedidir. Bu senet ile yatırımcı, tahvili ihraç eden kuruma borç vermiş olur ve belirli aralıklarla daha önceden belirlenmiş oranda faiz ödemeleri alır. Vade sonunda anaparanın tamamen geri alındığı tahvillerin farklı türleri var.
Read more

MIUI 14, Xiaomi İçin Bir Bölümün Sonu Olabilir: miOS Geliyor!

Xiaomi'nin MIUI arayüzünü sonlandıracağı ve yepyeni bir arayüze geçiş yapacağı iddia ediliyor. İddiaya göre miOS isimli yeni arayüz, ekim ayı sonuna doğru tanıtılacak Xiaomi 14 serisi ile piyasaya sürülecek.
Read more

Sırf Türkiye’de Değil, Dünyada da Bir Birinci: Getir Uygulamasının Kuruluş Serüveni

Günümüzde “İstek değil, ihtiyaç.” dedikleri türden bir uygulama hâline gelen Getir, hayatımızı en çok kolaylaştıran araçlardan biri oldu. Manavdan tutun PetShop'a kadar tüm ihtiyaçlarımızı ortalama 10 dakika içinde kapımıza getiren bu uygulamanın hikâyesini hiç merak etmiş miydiniz?
Read more

Meta, Apple Vision Pro’ya Rakip Olabilecek Bir Sanal Gerçeklik Gözlüğü Üretmeyi Planlıyor

Meta, Apple'ın sanal gerçeklik gözlüğü olan Vision Pro'ya rakip olabilecek bir ürün geliştirmeyi hedefliyor. Vision Pro'ya nispeten daha ucuz olacağı düşünülen AR gözlükte, tahminler kulaklık ve kontrol kolunun olmayacağı yönünde.
Read more
1235 Next