Sony, Oyunculara Özel Birinci Kablosuz Kulaklığı InZone Buds’ı Duyurdu

Sony, oyuncular için tasarladığı ilk kablosuz kulaklığı InZone Buds'ı duyurdu. Etkileyici özelliklerle donatılan kablosuz kulaklık, Sony'ye göre endüstrinin en iyi batarya performansını sunuyor.
Read more

Sony hacklendiğini açıkladı! PlayStation sahipleri tehlikede mi?

Sony Mayıs ayında yaşanan hack girişimlerini doğruladı. 7 bine yakın kişinin verilerinin sızdığını açıkladı. İşte detaylar.
Read more

Artık PlayStation’da sinema izleyebileceksiniz: Sony Pictures Core uygulaması yayınlandı!

Sony, PlayStation 5 ve PlayStation 4 konsolları için Sony Pictures Core uygulamasını yayınladı. Artık konsolunuzdan film izleyebileceksiniz.
Read more

Sony’nin Efsane Dizüstü Bilgisayarı VAIO Ne Oldu da Sessiz Sedasız Ortadan Kayboldu?

Japonya denildiğinde akla ilk gelen markalardan biri muhakkak ‘Sony’ olur. Teknoloji alanına ciddi yatırımlar yapan bu şirket, oldukça köklü bir geçmişe dayanıyor. Peki ABD’de kurulan ilk Japon firmalardan biri olma başarısını elde eden Sony’nin hepimizin kalbini bir dönem çalan ‘VAIO’ markasının sessiz sedasız neden kaybolduğunu hiç merak ettiniz mi?
Read more

PlayStation’ın İşvereni Jim Ryan, Emekliye Ayrılacağını Açıkladı

30 yıldır Sony bünyesinde çalışmalarına devam eden PlayStation patronu Jim Ryan, emekliye ayrılacağını açıkladı. Sony, Jim Ryan'ın yerine geçecek ismi de açıkladı. Peki Ryan, neden emekliye ayrılıyor?
Read more

Sony’den PS3 ve PS4 sahiplerini kıskandıracak açıklama!

Sony CEO'su, PlayStation 5'in en başarılı konsol olacağını iddia ediyor. Büyük bir ivme yakalayan konsol, PS4'ü sollayabilir.
Read more

Sony’nin Tüm Sistemlerinin Hack’lendiği Argüman Ediliyor: İşte Birinci Bilgiler

Bir grup hacker, Sony'nin tüm sistemlerini hack'lediklerini iddia etti. Verilerin 28 Eylül'e kadar satışa konacağı söyleniyor. Sony sessizliğini korurken siber güvenlik uzmanları, hacker'ların iddialarına şüpheyle yaklaşıyorlar.
Read more

Sony hacklenmiş olabilir: PlayStation kullanıcı bilgileri satışa çıktı!

Sony, yeni bir hack girişimiyle çalkalanıyor. Şirketin tüm sistemlerine sızdığını iddia eden bir grup, verileri satışa çıkardı.
Read more

Sony’den savlı amiral gemisi: Xperia 1 VI için birinci bilgiler!

Akıllı telefon dünyasına güçlü cihazlar sunan Sony, Xperia 1 VI modeline de sıkı hazırlanıyor. İşte ortaya çıkan bilgiler...
Read more