Exxen, Manchester United-Galatasaray Maçı Öncesi Çöktü, Toplumsal Medya Çıldırdı (Maç Fiyatsız Yayınlanıyor)

Galatasaray, bugün Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda Manchester United ile Old Trafford’da karşı karşıya geliyor. Milyonlarca insanın takip ettiği maç, 22.00’da başlamadan önce bir başka konuyla gündeme geldi. Yayıncı Exxen, maç öncesinde problemler yaşadı.

Birçok kullanıcı, sosyal medyadan maç öncesinde Exxen’de sorun yaşadığını ve platforma giriş yapamadığını bildirdi. Gelen ekran görüntülerinde, “Bir hata oluştu.”, “Sunucu yanıt vermiyor.”, “İstediğiniz sayfa yüklenemedi.” gibi hatalarla karşılaşıldığı görüldü.

Maç, yaşanan sorunların ardından TV8,5’a alındı:

Tüm bu yaşananların ardından TV8,5’ten açıklama geldi. Exxen gibi Acun Ilıcalı’ya ait olan kanal, Manchester United – Galatasaray maçının TV8,5’a alındığını duyurdu. Açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “Exxen’de yaşanan teknik sorundan dolayı Manchester United – Galatasaray maçı TV8,5’ten yayınlanacaktır.”

Exxen’deki milyonlarca insanı mağdur eden problem büyük tepkileri beraberinde getirdi. Bazı kullanıcılar, Acun Ilıcalı’nın “Kaçak yayın izlemeyin” açıklamalarını hatırlatarak ünlü iş insanına sitemde bulundu. Gelen tepkilere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Exxen’de yaşananlara gelen tepkiler:

 

 

Yorum yapın