“Yılın Oyunu” Olacak Denen Starfield, Bethesda’nın Steam’de En Az Beğenilen Oyunu Oldu

Starfield, SteamDB verilerine göre Bethesda'nın en az beğenilen oyunu oldu. Yılın oyunu olması beklenen Starfield için böyle bir istatistik görmek şaşırtıcı.
Read more

Starfield’da Yer Alan Birbirinden Şahane Göndermeler ve Easter Egg’ler: Breaking Bad de Var Yüzüklerin Efendisi de…

Oldukça büyük bir evrende geçen ve Bethesda yapımı bir oyun olan Starfield'da easter egg'lere fazlaca rastlamamız oldukça normal. Peki bunlara nerelerde rastlayabiliriz?
Read more

Starfield, GeForce NOW’a Geldi! Hem de Fiyatsız Oynanabiliyor

Starfield, NVIDIA'nın bulut oyun servisi GeForce NOW'a eklendi. Oyuncular artık bu oyunu en yüksek kalitede oynayabilecekler. Tabi bunun için güçlü bir internet erişimine sahip olunması gerekiyor...
Read more

Starfield İçin Türkçe Yama Yayınlandı [Hemen İndirebilirsiniz]

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan Starfield için Türkçe yama oluşturuldu. Henüz beta aşamada olan yama, ana hikâyedeki diyaloglar ile arayüzü Türkçe hale getiriyor.
Read more

Starfield, Birinci Gününde Tüm Platformlarda 1 Milyon Eş Vakitli Oyuncuya Ulaştı

Xbox'ın başındaki isim Phil Spencer, Starfield'ın çıkış gününde büyük bir başarıya imza attığını açıkladı. Bethesda imzalı oyun, ilk gününde tüm platformlarda 1 milyon anlık oyuncu sayısına ulaştı.
Read more

Bizi Uzayda Oradan Oraya Sürükleyecek Starfield’da Kaç Tane Ana Vazife Var?

Oldukça derin bir hikâyeye sahip olan oyunda neredeyse 20 ana görev bulunuyor. Keşfedilecek devasa evrende elbette yapacak çok şey bulacağız.
Read more

Oyun Dünyasının Yeni Gözdesi Starfield’ı Sevenler İçin Birebir 10 Oyun

Bethesda'nın oyuncular arasında daha çıkmadan tartışma konusu olan yeni göz ağrısı Starfield'a benzeyen 10 oyunu derledik.
Read more

Starfield, Oyun Yayınlanmadan Evvel Vefat Eden Hayranına Küçük Bir Jest Yaptı (Gözyaşlarımız Pıt)

Bethesda Game Studios, Starfield'ı yayınlamadan önce vefat eden hayranı için oyunun içine küçük bir not bıraktı. Bu not dikkatli bir Reddit kullanıcısının gözünden kaçmadı.
Read more

Starfield’da Türkiye ve Dünya Nasıl Gözüküyor? [Video]

Bir YouTuber, Starfield'dan Dünya ile Türkiye'nin nasıl göründüğünü inceledi. Bethesda'nın kurgusuna göre 2330 yılında, gezegenimizden eser bile kalmayacak.
Read more

Starfield, Erken Erişime “Açılamadı”: Oyuna Saatlerce Giriş Yapılamadı

Starfield, dün gece itibarıyla erken erişime açıldı ama tam da açılamadı. Oyuncular, geri sayım sona ermesine rağmen oyuna saatlerce giriş yapamadılar. Bethesda, sorunla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.
Read more
12 Next