Daha ucuza yok: İşte Türkiye’nin en ucuz SUV modelleri!

Türk kullanıcılar SUV modellere oldukça yoğun ilgi gösteriyor. İşte karşınızda Türkiye'de satılan en ucuz sıfır kilometre SUV otomobiller!
Read more

Bugüne Kadarki Hiçbir Toyota’ya Benzemeyen Ultra Lüks SUV “Toyota Century” Tanıtıldı

Toyota, "Century" isimli ultra lüks SUV'unu tanıttı. Her detayı ile benzersiz olan otomobil, ayda sadece 30 adet üretilecek. Toyota Century, 170 bin dolardan başlayan fiyatlarla satın alınabilecek.
Read more

Spor Araba Kadar Güzel SUV, Audi Q6 e-tron Tanıtıldı

Audi, yeni tam elektrikli SUV'u "Q6 e-tron"u tanıttı. 2025 model olarak lanse edilen otomobilin teknik özellikleri, önümüzdeki yıl gerçekleştirilecek bir etkinlikte açıklanacak.
Read more

Aşiret paketin SUV hali: Yeni Volkswagen Tiguan!

Volkswagen sevilen SUV modeli Tiguan'ın yenilenmiş versiyonunu tanıttı. İşte karşınızda 2024 yeni Volkswagen Tiguan...
Read more

2024 Porsche Cayenne Turbo E-Hybrid Tanıtıldı: Bugüne Kadarki En Güçlü Cayenne!

Porsche, bugüne kadarki en güçlü Cayenne modelini tanıttı. 2024 model Cayenne Turbo E-Hybrid, 150 bin dolar civarından başlayan paralara satın alınabilecek. Aracın Türkiye'ye gelip gelmeyeceği bilinmiyor.
Read more

2024 Model Mercedes-Benz EQB, Işıl Işıl Parlayan Yıldızlı Izgara Dizaynıyla Tanıtıldı

Mercedes-Benz, elektrikli kompakt SUV modeli EQB'yi makyajladı. Artık daha şık görünen otomobil, teknik özellikler açısından mevcut model ile aynı. Mercedes-Benz EQB, önümüzdeki yılın ilk yarısında satışa çıkacak.
Read more

Çinli Araba Markası DFSK, Türkiye’ye Geliyor: 3 SUV ile Ticari Araç Satacak!

Çinli otomobil markası DFSK'nin Türkiye'ye geleceği açıklandı. SHS bünyesinde Türkiye'ye gelecek marka, ekim ayı itibarıyla resmi satışlara başlayacak. DFSK, 3 SUV ve ticari araçlarıyla sektörde rekabet edecek.
Read more