Threads ile X Ortasındaki Fark Kapanmaya Devam Ediyor: Artık de “Topics” Özelliği Geliyor!

Meta, mikroblog platformu Threads'e Topics özelliği getirmek için kolları sıvamış gibi görünüyor. Bir ekran görüntüsü, bu özelliğin X'te bulunan "Gündemdekiler" özelliği ile birebir aynı olacağını gözler önüne seriyor.
Read more

Twitter özelliği geliyor: Threads için köprüden evvel son çıkış

Threads, popüleritesini geri kazanmak için X'te yer alan Trending Topics özelliğini test etmeye başladı. İşte detaylar...
Read more

Threads’e Paylaşımları Düzenleme Özelliği Geliyor: İşte Birinci Ekran Görüntüsü!

Threads'in paylaşımları düzenlemeye yarayan özelliği ilk kez görüldü. Paylaşılan ekran görüntüsü, Threads'te yapılan bir paylaşımın ilk 5 dakika için düzenlemeye açık olacağını gösteriyor.
Read more

Threads’ten kurtulmak isteyenlere müjde! Artık silebileceksiniz

Threads profilini kaldırmak için Instagram'ı da devre dışı bırakmak gerekiyor. Ancak Meta, Threads hesap silme özelliğini genişletiyor.
Read more

Zuckerberg’den yeni diss: Twitter (X) ile paylaş butonu kaldırıldı!

Twitter ile paylaş butonu Threads uygulamasından kaldırılmış durumda. Bu, Threads kullanıcılarının Twitter'a paylaşım yapmasını engelliyor.
Read more

Threads web özelliğini güncelledi!

Meta'nın X'e karşı en büyük kozu Threads kullanıcılarına sesine kulak verdi. Nihayetinde Threads web özelliğini güncelledi
Read more

Threads’in “Web” Sürümünün Bu Hafta Yayınlanacağı Argüman Edildi (Bi’ Bakıp Çıkarız Artık)

Meta'nın mikroblog platformu Threads'in web sürümünün ne zaman yayınlanacağıyla ilgili açıklamalar geldi. İddiaya göre Threads'in web sürümü, bu hafta kullanılabilir olacak.
Read more

Mark Zuckerberg, Threads’e Gelecek Yeni Özellikleri Duyurdu: Web Sürümü ve Gelişmiş Arama Yolda

Daha önce Threads'e gelmesi gereken özellikleri derleyip sizinle paylaşmıştık. Meta ekibi bu listede bahsettiklerimizin üstünü çizmeye başladı bile.
Read more