Toplumsal Medyada Son Vakitlerde Sıkça Görülen Dolandırıcılık Tekniklerini Anlattık: Dikkatli Olmanızda Yarar Var!

Teknolojinin de gelişmesiyle beraber yeni dolandırıcılık yöntemleri son dönemlerde epey artmış vaziyette. Özellikle yabancı ülkelerden gelen iş başvurusu adı altında dolandırıcı mesajları birçok insanı canından bezdirdi.
Read more

Akıllı Telefonlarda Gördüğümüz ‘VoLTE’ Teknolojisi Tam Olarak Nedir, Ne İşe Fayda?

Akıllı telefon kullanırken genellikle bildirim çubuğunun sağ ya sol köşesinde mutlaka VoLTE yazısı ya da logosu ile karşılaşmışsınızdır. Eğer bu yazıyı ilk kez görüyorsanız ne olduğunu anlamamış olabilirsiniz ama merak etmeyin, bu yazı ses aktarım kalitenizi gösterir. Gelin VoLTE nedir, ne işe yarar tüm detaylarıyla görelim.
Read more

Google Bard rakibi: ChatGPT artık internete bağlanabiliyor!

Yapay zeka aracı ChatGPT, artık Eylül 2021'e kadarki veriler ile sınırlı değil çünkü internet ile güncel bilgi sağlama özelliğine kavuştu.
Read more

KYK Borç Ödeme Nasıl Yapılır?

Ön lisans ve üzeri eğitim kurumlarında okuyan tüm öğrencilere verilen kredileri tatlı tatlı harcadıktan sonra sıra geldi geri ödemeye. Bunun için uygulayabileceğiniz pek çok farklı yöntem var. Gelin KYK borç ödeme nasıl yapılır adım adım tüm detaylarıyla görelim.
Read more

iPhone Kullanıcıları, Yalnızca Siri’ye Seslenerek Tesla Arabalarını Denetim Edebilecek

Tesla'nın iOS uygulaması güncellendi. Bu güncelleme ile uygulamaya Kestirmeler ve Siri entegrasyonu geldi. Tesla sahipleri, artık Siri üzerinden otomobilini yönetebilecek.
Read more

İnternette Gördüğünüz Tüm Ziyanlı Görüntüleri, İçerikleri ve Hatta Harita Yanılgılarını Google’a Şikayet Edebileceksiniz

Google, Türkçe olarak da erişilebilen "Şeffaflık Merkezi" isimli yeni hizmetini kullanıma sundu. Bu merkez, kullanıcıların Google politikalarıyla ilgili bilgi almalarını, içerikler için bildirimde bulunmalarını sağlıyor.
Read more