TikTok, Twitch Üzere Üçüncü Taraf Uygulamalardan Görüntü Paylaşmanızı Sağlayacak Özelliğini Duyurdu

TikTok, direkt olarak üçüncü taraf uygulamalardan video paylaşmayı sağlayan "Direct Post" özelliğini duyurdu. Kullanıcılar, artık Twitch ve CapCut gibi uygulamalar üzerinden TikTok hesaplarında video paylaşabilecek.
Read more

Samsung’dan Apple’a, Romeo ve Juliet’li iMessage Çağrısı! [Video]

Samsung, Apple'ın iMessage inadını terk etmesi için yeni bir çağrıda bulundu. Yayınlanan bir videoda, Romeo ile Juliet arasında geçen, gönderme dolu bir mesajlaşma trafiğini görüyoruz.
Read more

iPhone 15 Pro Max inceleme!

Merakla beklenen iPhone 15 Pro Max inceleme videosu yayında. Apple'ın en iyi telefonu iPhone 15 Pro Max özelliklerine yakından bakalım.
Read more

YouTube’un Derinliklerinde Yatan Pornografik İçeriklerin Ardındaki Teşkilattan Farksız İşleyiş, Ağzınızı Açık Bırakacak

404 Media'dan Emanuel'in yaptığı bir deney, yetişkin içeriklerinin nasıl YouTube'da paylaşıldığını, bulunduğunu ve gözden kaçtığını ortaya çıkarıyor.
Read more

FC 24’e Râkip Olacak Fiyatsız Futbol Oyunu UFL’den Birinci Yeni Oynanış Görüntüsü Geldi

Uzun zamandır geliştirme aşamasında olan ücretsiz futbol oyunu UFL için yeni bir oynanış videosu yayınlandı. Konsollar için geliştirilen oyun, grafik kalitesiyle dikkat çekecek gibi görünüyor.
Read more

MrBeast’in 2 Dolara iPhone 15 Pro İkram Edeceğini Açıkladığı(!) Deepfake Görüntüsü Viral Oldu

Dünyaca ünlü YouTuber MrBeast, deepfake'in son kurbanı oldu. TikTok'ta viral hâle gelen bir video, izleyenleri dolandırmayı amaçlıyor. MrBeast, yaşananlara tepki gösterdi...
Read more

2 Milyon Tane Görüntüsü Var: YouTube’a Her 15 Saniyede Bir Görüntü Yükleyen Bu Adamın Hedefi Ne?

Şu anda YouTube’da hemen hemen 800 milyon video var ve bunlardan 2 milyonu Roel Van de Paar isimli YouTube kanalının! Peki bu adam yalnızca birkaç yıl içinde bu kadar çok video yapmayı ve yayınlamayı, kısacası imkânsızı nasıl başarabiliyor?
Read more

İnsansı Robot Tesla Optimus’tan Yeni Görüntü: Artık de Yogaya Başlamış…

Tesla, yıllardır üzerinde çalıştığı insansı robotu Optimus için yeni bir video paylaştı. Robot, birkaç ayda ciddi yol kat etmiş durumda. Tesla Optimus, artık yoga bile yapabiliyor.
Read more

Sadece Kamerası için iPhone 15 Almak İsteyenlerin Kesinlikle İzlemesi Gereken İnceleme Görüntüsü

iPhone 15 serisi için bizzat bir fotoğrafçı tarafından ele alınan detaylı bir kamera inceleme videosu paylaşıldı. Telefon alırken kamera özelliklerini ön planda tutan tüketiciler, iPhone 15 almadan önce bu videoyu mutlaka incelemeliler.
Read more

Yapay zeka ile düzmece görüntü üretimine bir kurban daha: Tom Hanks

Tom Hanks, yapay zeka ile üretilen sahte video üretiminin son kurbanı oldu. Yapay zeka ile sahte reklamı yapılan Hanks hayranlarını uyardı.
Read more