Microsoft bile artık Windows kullanmanızı istemiyor olabilir!

Microsoft yayınladığı yeni bir yazıda Linux kurulumunu anlatıyor. Linux, yıllardır Windows'la rekabet ettiği için bu durum garip karşılandı.
Read more

Artık çok geç: Fiyatsız Windows 11 bölümü sona erdi!

Bugünkü haberlerle birlikte Windows 11 aktivasyonunun Windows 7 ve Windows 8 anahtarında kesin olarak kullanılmayacak.
Read more

Intel, ezkaza açıkladı: Windows 12 güncellemesine işaret edildi!

Teknoloji devi Intel, Citi 2023 konferansında yapılan bir açıklamada yanlışlıkla Windows 12 için tarih verdi. İşte detaylar
Read more

Microsoft, Windows 12’nin ChromeOS’e Misal Bir Sürümü Üzerinde Çalışıyor

Teknoloji devi Microsoft'un, Windows 12'nin web tabanlı bir sürümü üzerinde çalıştığı bildirildi. Bu sürüm, Google'ın daha düşük donanımlı bilgisayarlar için sunduğu ChromeOS'a rakip olarak çıkabilir.
Read more

Fiyatsız kullanıma son: Windows 12 ile abonelik devri başlıyor!

Microsoft, Windows 12 ile abonelik tabanlı bir sisteme geçiş yapabilir. Sızdırılan kodlar, cihaz ve kullanıcı aboneliğini gösterdi.
Read more

Microsoft şaşkın: Windows 11 aylar sonra düşüşte!

Eylül ayı için en popüler işletim sistemleri belli oldu. Steam verilerine göre aylar sonra ilk kez Windows 11 kullanıcı sayısı azaldı.
Read more

Windows 11’e Yapay Zekâ Asistanı Getirecek Yeni Güncellemenin Çıkış Tarihi Açıklandı! İşte Yenilikler

Microsoft, bugün gerçekleştirdiği etkinlikte Windows 11'in 23H2 güncellemesinin 26 Eylül'de çıkacağını açıkladı. Güncelleme, yapay zekâ asistanı Copilot, yenilenmiş Paint ve çok daha fazlasını kullanıcılarla buluşturacak.
Read more

Microsoft uyardı: Fiyatsız Windows 11 bölümü kapanıyor!

Windows 11 aktivasyonu artık Windows 7 veya Windows 8 anahtarları kullanılamayacak. Microsoft sadece yeni kodları kabul edecek.
Read more

Microsoft, Nokia yüzünden Windows’un sevilen özelliğini kaldırıyor!

Microsoft Windows içerisinde yerleşik olarak bulunan Haritalar uygulamasında internetsiz kullanımı durduracağını açıkladı.
Read more

Microsoft’un Emektar Uygulaması WordPad, Windows’tan Kaldırıyor

Microsoft, Windows 95'ten beri hayatımızda yer alan ama pek kullanılmayan WordPad uygulamasını emekliye ayırıyor. Windows'un gelecek sürümünde uygulamayı muhtemelen görmeyeceğiz.
Read more
12 Next