Kazara Akciğerlerimize Kaçan Yiyecekler Daima Orada mı Kalır Yoksa Vakitle Kaybolur mu?

Yemeğin yanlış borudan gittiğini söyleyen birisini duyduysanız bu durum, yiyeceğin mide yerine akciğerlere gittiği anlamına gelir. Aspirasyon olarak da bilinen yiyeceklerin akciğerlere çekilmesi durumu, çocuklar başta olmak üzere bazı rahatsızlıkları bulunan yetişkin insanlarda da meydana gelebilir.
Read more

Yemek Yedikten Sonra Karnınız Davul Üzere Şişiyorsa Sebebi Bu Olabilir: Dispepsi

Halk arasında hazımsızılık olarak bilinen dispepsi, yaşayanlar için oldukça sinir bozucu olan bir tür sindirim sorunudur. Genel olarak ağır bir yemek sonrası kendini gösterir ancak bazen kronik hale de gelebilir. Çoğu zaman zararsız bir sorun olarak görülür ancak bazı belirtilerle beraber geldiği zaman farklı hastalıkların habercisi olabilir.
Read more

Mutfaktaki Yardımcınız: Mutfak Şefi Teklifleri

Mutfakta yemek yapmak her ne kadar keyifli bir uğraş olsa da zaman zaman yorucu olabilir. İşte tam bu noktada mutfak şefleri devreye giriyor. Mutfaktaki yardımcınız olacak bu aletlere yakından bakıyoruz.
Read more

Yemeksepeti, “Yaya Kurye” Hizmetini Duyurdu: Yürüyerek Para Kazanabilirsiniz [Video]

Yemeksepeti, yeni teslimat yöntemi "Yaya Kurye"yi duyurdu. 1 kilometreden kısa mesafede insanların yürüyerek teslimat yapacakları yöntem, özellikle de öğrencilere hitap ediyor.
Read more