‘Geçmişi Olmayan Adam’ Serisinin Efsane Sineması ‘Jason Bourne’ Gibisi Aksiyon Dolu 11 Sinema

Geçmişi Olmayan Adam filmiyle başlayan Bourne serisinin son filmi olan Jason Bourne, izleyenlerin kalp atış dengesini bozacak kadar heyecanlı aksiyon sahneleri ile akıllara kazındı. ‘Ben bayılırım böyle filmlere!’ diyorsanız Jason Bourne benzeri filmler tam size göre demektir.
Read more

Çöpe Atacağınız Poşete Yazık: İzlemeden Evvel Ölmeniz Gereken 15 Sinema

Okulların yoğunluğundan, işlerin stresinden kalan vakitlerde izleyecek kaliteli bir yapım bulmak neredeyse imkânsız bir hâl aldı. Sizlerin işini bir nebze de olsa kolaylaştırmak adına izlemezseniz çok da bir şey kaybetmeyeceğiniz hatta izlemeden önce ölmeniz gereken filmleri bir araya getirdik.
Read more

Okullarda Kesinlikle İzletilmesi Gereken Ufuk Açıcı 14 Belgesel

Kitaplardan, ansiklopedilerden hatta belki de okullardan öğrendiğiniz bilgilerden daha fazlasını vadeden birbirinden ufuk açıcı belgeselleri bir araya getirdik.
Read more

Neredeyse Hepimizin Transformers Serisi ile Hatırladığı Shia LaBeouf’un En Yeterli Sinemaları

Amerikan sinema dünyasının en sevilen erkek oyuncularından bir tanesi olan Shia LaBeouf, genç yaşına rağmen rol aldığı her yapımda hayran bırakan bir performansa imza atmayı başardı. Kariyerinde Transformers serisinin yanı sıra Indiana Jones gibi bazı efsane filmler de var.
Read more

Arınma Gecesi Gibisi, Heyecan ve Tansiyon Dozununun 1 Saniye Bile Düşmediği 9 Sinema Önerisi

Vizyona giren her filmiyle izleyenleri ekrana kitlemeyi başaran Arınma Gecesi, türünde oldukça başarılı bir seri olmayı başarmıştır. Eğer bu muhteşem seriyi severek izlediyseniz Arınma Gecesi benzeri filmleri listelediğimiz bu içeriğimiz tam size göre.
Read more

San Andreas Fayı Gibisi ‘Olası Felaket Senaryolarının Anlatıldığı’ En Düzgün 10 Sinema Tavsiyesi: İzlerken Vakit Su Üzere Geçecek!

Başrolünde aksiyon filmlerinin sevilen ismi Dwayne Johnson’ı izlediğimiz San Andreas Fayı filmi, büyük bir deprem sonrası çocuklarını kurtarmaya çalışan bir babanın hikayesini anlatıyor. Eğer bu hikayeyi sevdiyseniz San Andreas Fayı benzeri felaket filmlerine de bayılacaksınız.
Read more

Vakit Kaybetmeden İzlemeniz Gereken, Son Yılların Birbirinden Harika Dizileri

Hem dizi sektörünün durmaksızın yeni yapım yayınlamasından hem de bu dizilerin hızlı bir şekilde tüketilmesinden dolayı izleyecek "muhteşem" bir dizi bulmak samanlıkta iğne aramak kadar zor oldu. Beğenip beğenmeyeceğinizin asla garantisi olmasa da sizler için son yılların birbirinden iyi dizilerini bir araya getirerek bu listeyi hazırladık.
Read more

Herkesin En Az Bir Sinemasını Sevdiği Yeşilçam Efsanesi Ertem Eğilmez’in En Uygun Sinemaları

Türk sinemasında yönetmen denilince akla gelen ilk isimlerden olan Ertem Eğilmez, onlarca filme imza atarak özellikle Yeşilçam dönemine damga vurmuş bir sinemacıdır. Pek çoğunu tekrar tekrar izlesek bile bir yerde görsek yine aynı keyifle izleyeceğimiz Ertem Eğilmez filmlerine gelin yakından bakalım.
Read more

Han Solo ve Indiana Jones Karakterleri ile Gönlümüzü Fetheden Oyuncu Harrison Ford’un En Uygun 10 Sineması

Amerikan sinema dünyasının en başarılı erkek oyuncularından bir tanesi olan Harrison Ford, rol aldığı Star Wars ve Indiana Jones gibi film serileriyle gerçek anlamda bir efsaneye dönüştü. Gelin her birini aynı heyecanla izleyeceğiniz IMDb puanlarına göre en iyi Harrison Ford filmlerinden bazılarına yakından bakalım.
Read more

Güney Kore’den Ne Kadar Kaliteli İmaller Çıktığının İspatı Niteliğinde 15 Şahane Sinema

Geçtiğimiz senelerde hiç beklenmedik bir şekilde büyük ses getiren Güney Kore filmleri, özellikle son dönemlerde epey popüler olmuş durumda. İzlediğinizde beyninizi yakan, gerim gerim gerdiren ve düşündüren birbirinden harika filmler mevcut. Pek tabii 'harika' algısının kişiden kişiye değişebileceğini hatırlatalım. Puanları da göz önüne aldığımızda sizler için ortaya bu listeyi hazırladık.
Read more
12 Next