Fiyat/Performans mükemmeli: OPPO A18 tanıtıldı!

Akıllı telefon sektöründeki payını arttırmaya devam eden OPPO, A serisini büyütmeye devam ediyor. Son olarak OPPO A18 modelinin lansmanını gerçekleştiren teknoloji devi, yeni cihazıyla dikkat çekiyor. İşte detaylar.

OPPO A18, neredeyse A38’in bir kopyası!

Su damlası şeklinde bir çentiğe sahip olacak şekilde tasarlanan OPPO A18, hem tasarım hem de donanım özellikleriyle A38 modeliyle benzerlik göstermesiyle dikkatleri üzerine topladı. MediaTek Helio G85 işlemcisiyle birlikte tanıtılan cihaz, tam anlamıyla bir fiyat/performans ürünü olarak nitelendiriliyor.

6,56 inçlik ekran boyutu, 720 nitlik ekran parlaklığı ve 90 Hz’lik yenileme hızıyla orta seviyede bir görüntüleme performansı sunan OPPO A18, 4 GB’lik bir RAM kapasitesinden güç alıyor. Cihaz donanımına 5000 mAh’lik bir batarya kazandırılarak tatmin edici bir batarya performansı hedeflenmiş gibi görünüyor.

Parlak siyah ve mavi renk seçenekleriyle birlikte satışa sunulan model, işletim sistemi tarafında Android 13 tabanlı ColorOS 13.1’i kullanıyor. Lansmanınına rdından kısa sürede satışa sunulması beklenen modelin satış fiyatı, henüz bilinmiyor. Fakat tevatürler, modelin son derece uygun fiyatlı olacağına delalet ediyor.

OPPO A18 Özellikleri

Özellik Adı OPPO A18
Ekran Boyutu 6,56 inç
Ekran Yenileme Hızı 90 Hz
Ekran Parlaklığı 720 nit
İşlemci MediaTek Helio G85
RAM 4 GB + 4 GB Sanal RAM
Depolama 128 GB (genişletilebilir)
Arka Kamera 8MP Ana Kamera + 2MP Derinlik Kamerası
Ön Kamera 5 MP
Batarya 5,000 mAh
İşletim Sistemi ColorOS 13.1 (Android 13)
Bağlantı Seçenekleri USB-C, 3.5mm, 4G LTE, WiFi, Bluetooth, GPS

Peki, sizler cihazla ilgili olarak neler düşünüyorsunuz? Sizce de OPPO A38 ile dikkat çekici seviyede bir benzerlik göstermiyor mu? Görüşlerinizi bizlerle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.

Yorum yapın