Google sızıntıları bir türlü durduramıyor: Pixel 8 serisinin canlı manzarası ortaya çıktı!

Google’ın bugün akşam saatlerinde tanıtmaya hazırlandığı Pixel 8 serisi için sızıntılar bitmek bilmiyor. Akıllı telefonların teknik özellikleri, tasarımları, fiyatları ve hatta kutu içerikleri bile tanıtım öncesi sızdırıldı. Kısa bir süre bu sızıntılara bir yenisi daha eklendi.

Google Pixel 8 serisinin videosu lansman öncesi ortaya çıktı

Önümüzdeki saatlerde tanıtılması beklenen Google Pixel 8 modellerinin canlı görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı. Sızıntı akıllı telefonların tasarımlarını ve özelliklerini gözler önüne sererken, an itibariyle seri hakkında bilinmeyen en ufak bir detay kalmadı.

Yukarıda da belirttiğimiz üzere Google‘ın akıllı telefonları özellikle son dönemde sıkça sızıntılara maruz kalıyor. İddialara göre ABD’li üretici bunun Vietnam’daki üretim fabrikasından kaynaklandığı düşüncesinde ve çok yakında operasyonlarını Hindistan’a kaydırmaya hazırlanıyor.

Bunun dışında Google Pixel 8 Pro kısa bir süre önce Geekbench veri tabanında ortaya çıktı. Cihaz, yapılan tek çekirdekli testlerden testlerden 1.760, çok çekirdekli testlerden ise 4 bin 442 puan almayı başardı. Söz konusu puanlar geçen ay tanıtılan iPhone 15 serisinin Pro modellerinden bir hayli düşük. Hatırlanacağı üzere iPhone 15 Pro tek ve çok çekirdekli testlerden sırasıyla 2 bin 908 ve 7 bin 238 puan aldı.

Pixel 8 serisinin şimdiye dek belli olan teknik özellikleri ise şöyle;

Özellikler Google Pixel 8 Google Pixel 8 Pro
Ekran Boyutu: 6.2 inç 6.7 inç
Ekran Yenileme Hızı: 120 Hz 120 Hz
İşlemci: Google Tensor G3 Google Tensor G3
Ön Kamera: 10.5 Megapiksel 10.5 Megapiksel
Arka Kamera(lar): 50 Megapiksel Ana + 12 Megapiksel Ultra Geniş Açı 50 Megapiksel Ana + 48 Megapiksel Ultra Geniş Açı + 48 Megapiksel 5x Optik Yakınlaştırma
Video Kaydı: 4K 4K
Su ve Toz Dayanıklılığı (IP68): Evet Evet
Güncelleme Desteği: 7 yıl 7 yıl

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Yorum yapın