Türkiye’ye gelmesi beklenen Honor X9B için geri sayım!

Honor’un çok yakında kullanıcıların beğenisine sunmaya hazırlandığı X9B modeli için yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor. Modelin selefi gibi Türkiye pazarına da giriş yapması beklenirken, kısa süre önce yaşanan bir gelişme lansmanın çok yakında olduğuna işaret ediyor.

Honor X9B TDRA veri tabanında göründü

Yaklaşan Honor X9B, ALI-NX1 model numarasıyla TDRA veri tabanında göründü. Liste akıllı telefonun teknik özellikleriyle ilgili herhangi bir detayı ortaya çıkarmasa da lansmanın çok yakında olduğuna işaret ediyor.

Cihaz geçtiğimiz günlerde aynı model numarasıyla IMDA veri tabanında ortaya çıktı. Böylelikle ürünün 5G bağlantılarını destekleyeceği belli oldu. Ürünün selefi Honor X9A şu an için ülkemizde Honor Türkiye garantili bir şekilde 10 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Öte yandan Honor X9B‘nin de benzer bir fiyata sahip olması bekleniyor. Bunun dışında şu an için tanıtım tarihiyle ilgili herhangi bir detay mevcut değil. Ancak iddialara göre selefine benzer bir takvimi izleyecek ve 2023’ün sonları ya da 2024’ün başlarında tanıtılacak.

Honor X9A modelinin teknik özelliklerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Özellik Değer
Ekran 6.67 inç AMOLED, 120 Hz yenileme, 800 nit parlaklık, 1080×2400 piksel çözünürlük
İşlemci Snapdragon 695 5G
RAM 6/8 GB
Depolama 128/256 GB
Arka Kamera 64 MP, 5 MP, 2 MP
Ön Kamera 16 MP
Batarya 5.100 mAh, 40W hızlı şarj

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Yorum yapın