Vivo X100 Pro beğenilen özellik ile tanıtılacak! İşte ayrıntılar

Apple ve Huawei gibi üreticiler, geçtiğimiz yıllarda akıllı telefonlarında uydu bağlantı teknolojisine yer verdiklerini açıkladı. Yeni modeli için çalışmalarını tamamlayan Vivo, X100 Pro modelinde uydu bağlantı özelliğine yer verecek.

Vivo X100 Pro modelinde uydu bağlantı teknolojisi kullanılacak

Uydu bağlantı teknolojisi, akıllı telefonlarda kademeli olarak yerini almaya başladı. Özellikle doğa sporlarıyla ilgilenen kişiler için oldukça kullanışlı olan özellik, akıllı telefon pazarında tercihleri etkileyen faktörlerden biri haline geliyor.

WhyLab rumuzlu analist, Vivo’nun yeni amiral gemisi modelinde uydu bağlantı teknolojisi kullanacağını ortaya çıkardı. Çin Endüstri ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığı’na (MIIT) yapılan başvuruya ulaşan WhyLab, V2309A model koduna sahip X100 Pro’nun detaylarını yayınladı.

Analist, Vivo tarafından başvuru yapılan patentin uydu ile çift taraflı iletişim kurabildiğini vurguladı. Vivo X100 Pro, baz istasyonlarına ulaşamadığı durumlarda uydu üzerinden mesaj, fotoğraf ve ses alışverişi gerçekleştirebilecek.

Vivo X100 Pro ile ilgili bir diğer sızıntı ise MediaTek Dimensity 9300 işlemci. Şirket, yeni modelinde MediaTek’in yeni amiral gemisi işlemcisine yer verecek. Uydu bağlantısı için Unisoc V8821 yonga setinin kullanılacağını belirtelim.

Üçlü kamera dizilimine sahip olacağı belirtilen cihazda OIS destekli 53 Megapiksel 1/1.43 inç ana kamera, 50 Megapiksel IMX758 sensörlü portre kamera ve 2x optik yakınlaştırma yapabilen 64 Megapiksel periskop lens kullanılacak. Cihazın öz çekim kamerasının teknik detayları henüz bilinmiyor.

Yorum yapın