12 yıllık efsaneye elveda: Tanınan alışveriş sitesi kapatılıyor!

E-ticaret dünyası büyüdükçe bu alandaki rekabet de arttı. Farklı hizmetlerin ülkemizde erişime açılmasıyla birlikte, şirketler de operasyonlarını yeniden düzenlemeye başladı. Buna göre yaklaşık üç yıl önce Boyner Mağazacılık ile birleşen Morhipo’nun kapatılacağı duyuruldu.

Morhipo.com müşterilerine ne olacak?

2011 yılında kurulan Morhipo, 2020’de Boyner tarafından satın alınmıştı. Satın alımdan sonra ise marka ve platform üzerinde herhangi bir değişiklik gidilmemesine karar verilmişti. Ancak 17 Ekim itibarıyla işler değişecek.

Boyner Grup tarafından müşterilere gönderilen bilgilendirmeye göre Morhipo.com sitesi kapatılacak. 17 Ekim tarihinden sonra müşteriler otomatik olarak Boyner’in kendi alışveriş sitesine (boyner.com.tr) yönlendirilecek.

Bu hamleyle Boyner, tüm e-ticaret faaliyetlerini tek bir çatı altında toplamayı hedefliyor. Morhipo markasının tanınırlığın faydalanarak kendi platformunu geliştirecek olan şirket, Morhipo’nun 12 yıllık e-ticaret hizmetini de sonlandırmış olacak.

Morhipo’nun kapanması ve müşterilerin yeni platforma yönlendirilmesi, Türkiye’deki e-ticaret sektöründe yeni bir döneme işaret ediyor. Ancak kullanıcıların bu karara nasıl tepki vereceği ise şimdilik bilinmiyor.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Yorum yapın