Apple Watch Series 9 rakibi Google Pixel Watch 2’nin fiyatı ortaya çıktı!

Google‘ın 4 Ekim’de vitrine çıkarmaya hazırlandığı Pixel Watch 2 için geri sayım başladı. Akıllı saatin teknik özellikleri ve tasarımını geçmiş sızıntılar sayesinde biliniyor. Peki ürünün fiyat etiketi ne kadar olacak? İşte Google Pixel Watch 2 fiyatı!

Google Pixel Watch 2 fiyatı

Sektörde sızıntılarıyla bilinen Dealabs, Google Pixel Watch 2‘nin fiyatlarını gözler önüne serdi. Buna göre akıllı saat Wi-Fi ve 4G LTE sürümleriyle satışa çıkacak. Ürünün fiyatlarıysa Wi-Fi için 399 euro, 4G için ise 449 euro olacak. Önceki modeli de dikkate aldığımızda fiyatlarda 20 euroluk bir artış olduğunu söylemek mümkün.

Google Pixel Watch 2’nin tasarımını ve renk opsiyonları da ortaya çıktı. Akıllı saatin selefindeki gibi metal çerçeveli ve yuvarlak bir tasarımla geleceğini söyleyebiliriz. Öte yandan dört ana renkte raflardaki yerini alacak: mavi, siyah, gri ve beyaz. Renk seçeneklerinin isimlendirmelerini muhtemelen önümüzdeki hafta düzenlenecek lansmanla öğreneceğiz.

Google Pixel Watch 2‘nin Qualcomm Snapdragon W5+ Gen 1 işlemcisinden güç alacağını söylemek mümkün. Öte yandan 2 GB RAM ve 32 GB dahili depolama gibi opsiyonlarla kullanıcıların karşısına çıkacak.

Akıllı saatin beklenen teknik özellikleri şöyle;

Özellik Google Pixel Watch 2
Ekran: 1.2 inç – AMOLED
384 x 384 piksel çözünürlük
1000 nit tepe parlaklık
453 ppi
Always-on display
Corning Gorilla Glass 5
İşlemci: Qualcomm Snapdragon W5+ Gen 1
RAM: 2 GB
Depolama: 32 GB
Pil: 306 mAh – Li-Ion
Şarj: Wireless (Qi)
İşletim Sistemi: Android Wear OS 4
Bağlantı: LTE, Wi-Fi, Bluetooth 5.3, GPS, NFC, eSIM
Diğer: Kandaki oksijen takibi
Kalp atış hızı takibi
Suya dayanıklılık (IP68)

Google 3 yeni cihazını tanıtacağı ve diğer cihazlarında yaptığı yenilikleri duyuracağı Made By Google etkinliğini düzenliyor.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Yorum yapın