Apple’a neler oluyor? iPhone 15’in bir sorunu daha ortaya çıktı!

Apple’ın yeni iPhone 15 serisi için işler pek de yolunda gitmiyor. Zira Pro’larda yaşanan ısınma sorunları kullanıcıların akıllarında soru işaretlerine neden olurken, bugün ortaya çıkan yeni bir rapor telefonlarda bambaşka bir problemin daha olduğunu gözler önüne seriyor.

iPhone 15’in hoparlörlerinden cızırtı mı geliyor?

iPhone 15 serisinin satışa çıkmasıyla birlikte kullanıcılar deneyimlerini sosyal medyadan paylaşmaya başladı. Ancak bu yorumlar büyük oranda olumlu değil. Zira bir süre önce bazı kullanıcılar tarafından telefonların hoparlörlerinde çeşitli sorunların olduğu iddiası ortaya atıldı.

Bir kullanıcı, iPhone 15 Pro Max’inden aramaları hoparlöre aldığı zaman rahatsız edici çınlama ve cızırtı seslerinin geldiğini söyledi. Öte yandan yüzde 80‘in üzerindeki ses seviyelerinde müzik dinlenirken de aynı şeyin yaşandığını ifade etti.

İşler burada biraz daha ilginçleşiyor. Zira birçok kullanıcı yukarıdaki şikayetlerden dolayı Apple’a değişim talebinde bulundu ve bu talepleri şirket tarafından kabul edilerek gerekli değişimler yapıldı. Ancak ilgili sorun görünüşe göre ücretsiz değiştirilen yeni cihazlarda da devam ediyor ve kullanıcı deneyimine bir hayli zarar veriyor.

Apple’dan şu an için konuyla ilgili bir açıklama gelmedi. Ayrıca hoparlör sorunlarının neden kaynaklandığı da şimdilik bilinmiyor.

Bunun dışında sosyal medyada birçok kişi, iPhone 15 Pro‘ların aşırı ısınması nedeniyle vücutlarında yanıklara neden olduğunu iddia etti. Konuyla ilgili paylaşılan görsellere baktığımızda ise parmak ve kol gibi uzuvlarda bazı yanıkların meydana geldiğini görüyoruz. Ancak bunların gerçekten de iddia edildiği gibi Apple’ın cihazları nedeniyle mi oluştuğu kesin olarak bilinmiyor.

Peki, siz iPhone 15 batarya durumu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Yorum yapın